Helsinki

Saksan kielen taitoinen Back-Office työntekijä

Erwin Hymer Group on Euroopan suurin matkailuajoneuvojen valmistaja. Suomessa Erwin Hymer Group Suomi Oy edustaa mm seuraavia merkkejä: Bürstner, Carado, Dethleffs, Eriba, Hymer, Niesmann+Bischoff, LMC ja Sunlight. Haemme nyt tiimiimme vahvistukseksi saksan kielen taitoista Back-Office työntekijää vakinaiseen työsuhteeseen. Toimistomme sijaitsee Vuosaaressa Helsingissä mutta sovitusti työtä voi tehdä mistä päin vaan.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset liiketoimintaa tukevat tehtävät:
– Ajoneuvojen jälkimarkkinoinnin tukitehtävät (asiakaspalvelu, varaosat)
– Käännöstehtäviä (kauppiastiedotteet, esitteet)
– Markkinoinnin toimenpiteitä (kotisivut, SoMe jne.)
– Jonkin verran matkustamista mm. messut    

Edellytykset

Haettavalta henkilöltä odotamme sujuvaa suomen ja saksan kielen taitoa. Office ohjelmien osaaminen ja tekninen ajattelutapa  sekä kiinnostus teknisiin asioihin on tarpeen. Olethan itsenäinen ja joustava sekä muuntaumiskykyinen.

Edut

Tarjoamme turvallisen, pitkäaikaisen ja taloudellisesti vakaan työpaikan, jossa mahdollisuus vuosien saatossa luoda oma urapolkunsa. Työ ei ole sidottu mihinkään paikkaan, joten työtä voi suorittaa mistä tahansa, jopa ulkomailta.

Lisätiedot

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten haethan pikaisesti!

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

Erwin Hymer Group

Erwin Hymer Group on 22 000 henkilöä työllistävän ja maailman johtavan matkailuajoneuvovalmistajan Thor Industriesin 100 % omistama tytäryritys. Erwin Hymer Groupin tuotteisiin kuuluvat matkailuautot ja –vaunut, alan tarvikkeet sekä vuokraus- ja rahoituspalvelut. Konsernin tuotemerkkejä ovat matkailuajoneuvoista Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann+Bischoff, Laika, LMC, Sunlight ja Xplore, vuokrausketjut McRent ja rent easy, komponenttitoimittaja Goldschmitt, tarviketoimittaja Movera ja matkaportaali freeontour. Lisätietoja konsernin kotisivuilta osoitteessa www.erwinhymergroup.com

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
09.11.2020
Viitenumero
2457752
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833