Helsinki

Sales Manager

Haluatko kehittää myyntiosaamistasi eteenpäin Business Intelligence -palveluun keskittyneessä ohjelmisto- ja palveluyrityksessä? Asiakkaamme Visionbay Solutions hakee vakituiseen työsuhteeseen Sales Manageria kasvattamaan heidän asiakasmääränsä uudelle tasolle!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Tulet vastaamaan asiakkaamme Business Intelligence ratkaisuiden myynnistä pääasiassa uusille asiakkuuksille. Vastuullesi kuuluu koko myynnin kaari aina aktiivisesta liidien hankkimisesta ja prospektoinnista asiakastapaamisiin, tarjousten tekoon sekä kloussaamiseen. Toimit myös osana asiakkuuksien hallintaa yhdessä tiimin kanssa.

Tässä tehtävässä saat käyttää luovuuttasi myyntistrategian toteuttamiseksi ja uudet ideasi voit ottaa ripeästi käytäntöön, eikä sinun tarvitse odotella isojen pyörien pyörimistä. Kaiken lisäksi Visionbayn toimivien ja matalahierarkisten prosessien johdosta vastausten tai lisätiedon saaminen on vain yhden soiton tai olan kopautuksen päässä.

Miksi Visionbaylle?

Visionbay on ammattilaisten yhteisö, jossa on aidosti välitöntä, asiallista, sosiaalista ja tuloshakuista tekemistä. Yhteisöllisyys ja sosiaalisuus muodostuvat Visionbaylla yhteisen tekemisen kautta – töitä tehdään asiakkaille ja työkavereille. Visionbaylla pääset seuraamaan, miten suomalaisia kasvuyhtiöitä oikeasti johdetaan dataperusteisesti. Omalla panoksellasi varmistat, että heidän asiakkaansa menestyvät myös tulevaisuudessa.

Visionbayn asiakkaat ovat suomalaisia pk-sektorin kasvuyhtiöitä, jotka hakevat kilpailuetua tiedolla johtamisesta ja haluavat toimia Visionbayn kanssa kumppanuusperiaatteella. He tarjoavat asiakkailleen avaimet käteen ratkaisuja tiedonhallinnan-, BI-raportoinnin- ja Planning-ratkaisujen saralla. Ratkaisujen pohjana toimii heidän itse kehittämä Huubia-sovellus. Visionbaylla huolehditaan asiakkaiden kokonaisuudesta kuukausittaisena palveluna alkaen implementaatiosta ja ylläpidosta aina liiketoiminnan sovelluksiin sekä tukeen asti.

Mitä sinulta toivotaan?

 • Aiempaa kokemusta järjestelmien myynnistä esim. ERP-järjestelmät tai BI-ratkaisut.
 • Luontevia keskustelutaitoja yritysten päättävien tahojen kanssa.
 • Kiinnostusta kasvuyhtiöiden toimintaan ja yleisesti liiketoimintaan kohtaan.
 • Ylätason ymmärrystä yritysten tietovirroista.
 • Pitkäjänteisyyttä ja systemaattisuutta, myyntisyklien pituus vaihtelee.
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mitä Visionbay tarjoaa sinulle?

 • Hyvät etä- ja toimistotyömahdollisuudet (hybridi).
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounasetu, Wi-Fi kotiin, ja työpuhelin.
 • Mahdollisuus ostaa yrityksen osakkeita vuoden työsuhteen jälkeen.
 • Pääsysi työpaikalle turvataan parkkihallipaikalla (auto/pyörä) tai työmatkalipulla.
 • Perjantai-pöhinät juomatarjoilun kera varmistaa kevyen laskeutumisen viikonloppuun.

Miten voit hakea tehtävää?

Mikäli kaikki tämä sai sinussa aikaan innostuksen väristyksiä, niin jaa meille LinkedIn profiilisi tai CV ja valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon palkkatoiveen kera. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolialta Janette Andersson (janette@poolia.fi, p. 020 7290 839) ja Sakari Tuomainen (sakari@poolia.fi, 020 7290 846).

Visionbay

Visionbay Solutions on Business Intelligence -palveluun keskittynyt ohjelmisto- ja palveluyritys. Olemme ensimmäinen palvelukokonaisuus, jossa huolehdimme asiakkaidemme koko BI-prosessista, käytöstä ja elinkaaresta täytenä palveluna. Asiantuntijoillamme on vahva kokemus kasvuyritysten liiketoimintaprosessien mittaamisesta ja kehittämisestä sekä eri ohjelmistotalojen tietovarasto-, BI- ja Planning-ratkaisuista. Liiketoimintaideamme syntyi aikanaan siitä, mitä olisimme itse tarvinneet niin käyttäjän kuin kehittäjänkin roolissa.

Visionbay on perustettu vuonna 2014, ja 13 ihmisen voimin työskentelemme Helsingin Kampista käsin. Työntekijöillemme tarjoamme rennon työyhteisön, jossa kehitytään, kasvetaan ja viihdytään. Töitä tehdään tosissaan, muttei vakavissaan, ja tekemistä vastapainottavat yhteiset aktiviteetit sekä virkistyshetket. Työkäytännöt yrityksessämme ovat nykyaikaiset ja meillä on joustava etätyömahdollisuus.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.09.2022
Viitenumero
7267219
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839