Vantaa

Sales Manager

Pilvipohjaisiin järjestelmiin erikoistunut asiakkaamme etsii nyt kauttamme kasvavaan joukkoonsa kokenutta ja tavoitehakuista Sales Manageria tekemään itsenäisesti palvelutuotteiden myyntiä pääsääntöisesti PK-seudulla. Tehtävä sijaitsee Vantaalla ja aloitus on sovittavissa sopimuksen mukaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet vastaamaan asiakkaamme ohjelmistoratkaisujen myynnistä pääasiassa uusille asiakkuuksille. Ohjelmistoratkaisut pitävät sisällään mm. tilaukset, laskutuksen, reskontrat, varaston, palkan (tulossa) ja kirjanpidon. HR:n puolella on työajanseuranta, työvuorojen suunnittelu ja optimointi leimauksineen. 

Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa potentiaalin ja näyttöjen mukaan myynnin johtoon ja tarkoitus on kasvattaa myyntitiimiä tulevaisuudessa ja tähän kasvuun pääset itsekin mukaan.


Vastuualueet:

– Myyntiprosessin kokonaisvaltainen hallinta sopimuksen allekirjoittamiseen asti
– Uusasiakashankinta
– ERP:n myynti sovituille toimialoille (LVIS) ja turvaurakointi ja HR:n osalta toimialariippumattomasti
– Osallistuminen markkinointiin ja erilaisten kampanjoiden suunnitteluun 
– Tuotekehitykseen osallistuminen kentältä saatujen palautteiden mukaisesti ja niitä eteenpäin muulle organisaatiolle vieden

Edellytykset

– Vankka kokemus ERP- tai HR-järjestelmien myyntityöstä
– Aito kiinnostus liiketoimintaan ja asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen
– Osaat esitellä tarjottavat tuotteet / palvelut asiakkaalle houkuttelevalla tavalla
– Hallitset myyntiprosessin asiakasta kuunnellen
– Hyvä tietämys tietotekniikasta ja uusista teknologioista
– Mielellään korkeakoulututkinto (tai AMK)
– Ilmaiset itseäsi erinomaisesti niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja sinulla on hyvä englannin- ja suomen kielten taito
– Oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelytapa, ajankäytönhallinta

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvät henkilöstöedut lounas- ja liikuntaseteleineen, monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattitaitoasi huipputekijöiden ja tuotteiden parissa! Toivomme alkuun oman auton käyttömahdollisuutta, jatkossa mahdollisuus myös autoetuun.

Lisätiedot

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä saat Pooliasta Sanna Majavalta ja Annastiina Korvelta.

Yhteystiedot

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.11.2019
Viitenumero
989854
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838