Lappeenranta, Mikkeli, Hämeenlinna, Riihimäki, Jyväskylä, Kouvola, Tornio, Tampere, Vaasa, Oulu, Kuopio, Lahti, Pori, Espoo, Helsinki, Vantaa, Turku

SAP konsultteja

Haemme asiakkaallemme useita SAP-osaajia teollisuuden ja julkisen hallinnon tietojärjestelmien kehitys- ja ylläpitoprojekteihin.

  Haemme SAP logistiikka-alueen osaajia, mm käytettävyys-, tekninen-, ratkaisuarkkitehteja ja toiminnallisia asiantuntijoita sekä tiiminvetäjiä, pitkiin kehitysprojekteihin. 

  SAP-konsulteilta toivomme kokemusta seuraavista

  • Usean vuoden kokemus SAP-järjestelmien kehittämisestä teknisestä tai liiketalouden näkökulmasta
  • Kokemusta SAPin logistiikka-alueen erilaisissa asiakasprojekteissa ja/tai palvelukokonaisuuksissa 
  • Kyky ohjata oman SAP ratkaisualueen kehitysprojekti- tai palvelutuotantokokonaisuuksia
  • SAP S4 HANA tai SAP Business Suite (ECC 6.0) osaamiset ovat etu
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa

  Lisätiedot

  Voit työskennellä yrityksesi puolesta, freelancerina tai tulla Poolian palkkalistoille useilla paikkakunnilla Suomessa.

  Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi tuntilaskutustoiveen kera pikaisesti. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävistä.

  Lisätietoja tehtävistä antaa Markku Laak (markku.laak@poolia.fi).

  IT-yrittäjä ja freelancer, voit liittyä it-verkostoomme tuolla it-verkosto

  Poolia IT Oy

  Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Sijainti
  Lappeenranta, Mikkeli, Hämeenlinna, Riihimäki, Jyväskylä, Kouvola, Tornio, Tampere, Vaasa, Oulu, Kuopio, Lahti, Pori, Espoo, Helsinki, Vantaa, Turku
  Työsuhteen tyyppi
  Määräaikainen
  Ilmoitus jätetty
  28.07.2022
  Viitenumero
  7559693
  Yhteyshenkilö

  Markku Laak

  markku@poolia.fi

  p. +358 20 729 0831