Leppävirta

Särmääjä

Etsimme asiakkaallemme Parmarine Oy:lle tunnollista särmääjää Leppävirralle!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävän kuvaus

Etsimme tehtävään sitoutuvaa ja luotettavaa työntekijää. Aikaisempi kokemus särmääjän tai muun metallialan työtehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyy tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta omaava tekijä. Tehtävään perehdytetään, joten erityistä painoarvoa annamme asenteelle ja kyvylle sisäistää työtehtävät nopeasti.

Työ on vuorotyötä ja ma-pe aamuvuorot ovat klo 6:00-14:00 sekä ma-to iltavuorot klo 14:00-00:00. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta arvostamme halua sitoutua pidempäänkin työsuhteeseen.

Toivomme

– Metallialan koulutusta
– Kokemusta vastaavista tehtävistä
– Hyvää suomen kielen suullista taitoa
– Motivoitunutta ja iloista työskentelyasennetta

Tarjoamme 

– Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen vakaasti kasvavavassa ja vakavaraisessa yrityksessä
– TES:in mukaisen palkkauksen
– Mahdollisuuden pitkäaikaiselle työuralle

Kiinnostuitko? 

Kerro meille osaamisestasi jättämällä hakemuksesi järjestelmän kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Emme käsittele sähköpostiin jätettyjä hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager s-posti: viivi.chan@poolia.fi

Parmarine Oy

Parmarinen historia alkaa vuodesta 1968 kylpyhuone-elementtien valmistajana. Vuonna 2022 Parmarine työllisti jo 439 henkilöä ja tänä päivänä se onkin yksi rakennustuotannon ja laivanrakennuksen johtavista toimijoista. Yhtiö toimii sekä Forssassa että Leppävirralla.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Leppävirta
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
01.06.2023
Viitenumero
16292042
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850