Helsinki

Senior Backend Developer

Innostutko mutkattomien taustajärjestelmien kehittämisestä? Ovatko integraatiot, API:t ja mikropalvelut sinun juttusi? Lamian Senior Backend Developerina pääset osaksi kunnianhimoista tiimiä, joka yhteistuumin ratkoo asiakkaiden projekteja ja kehittää osaamistaan. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää suoraan Lamialle osoitteeseen careers@lamia.fi!

Senior Backend Developer

Nyt haemme uusista teknologioista intoutuvaa backend-konkaria ja tiimipelaajaa. Olet kartuttanut jo kokemusta ohjelmistokehityksen parista ja haluat ottaa vastuuta haastavien backend-ratkaisujen, rajapintojen, mikropalvelujen, integraatioiden ja kokonaisuuksien suunnittelusta sekä toteuttamisesta. 

Ohjelmoidessasi pyrit aina fiksuihin ratkaisuihin, jotka kestävät aikaa. Ammattitaidollasi pystyt edesauttamaan koko tiimiä, jakamaan tietoa muille kehittäjille ja viemään konkreettisesti suuriakin hankkeita eteenpäin oivaltavilla sovellutuksilla.

Lamia on erikoistunut vaativien ja suorituskykyisten digitaalisten palveluiden, ecommerce-ratkaisujen ja integraatioiden kehittämiseen ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Keskeinen ajattelutapamme on MACH: Microservices, API-driven, Cloud native & Headless. Pääset kehittämään ratkaisuja asiakkaillemme yhdessä arkkitehtien, cloud engineerien, data scientistien ja project leadien kanssa.

Toivomme sinulta

 • Useamman vuoden kokemusta ohjelmistokehityksen parista – käytämme Typescriptiä(Node) ja PHP:tä laajasti projekteissamme, mutta myös esim. Java-, C#, tai Python-kokemuksesta on hyötyä.
 • Kokemusta Linuxin parista
 • Halua työskennellä Google Cloud -pohjaisten teknologioiden parissa kuten esim. Storage, BigQuery, Datastore, PubSub, Dataflow, Kubernetes (muita keskeisiä teknologioitamme ovat Bamboo, Docker, ElasticSearch, MySQL)
 • Modernien web-teknologioiden ja rajapintojen tuntemusta (esim. headless-ajattelu, REST, GraphQL, jonot)
 • Hyviä tiimityö- ja viestintätaitoja
 • Olet valmis hyödyntämään teknologista- ja myös soft skills-puolen osaamista tiimin kanssa työskennellessäsi, jotta yhteiset tavoitteet toteutuvat

Laskemme myös eduksesi

 • kiinnostuksen mikropalveluita ja niiden arkkitehtuuria kohtaan
 • Näkymystä frontend-kehittämisestä, vähintään yhteistyötasolla (JS/CSS/HTML)
 • Kokemusta eri pilviympäristöistä, kuten GCP, Azure ja AWS

Osana devaajatiimiämme

 • Saat taloon tullessasi oman mentorin, joka auttaa sinua sopeutumaan Lamian kulttuuriin ja opastaa projektiesi ja työtehtäviesi yksityiskohdissa
 • Teet tiivistä yhteistyötä projekteissa arkkitehtien sekä frontend- ja backend-devaajien kanssa
 • Pääset tekemään vaihtelevia, haastavia asiakasprojekteja, joissa käytetään business caseen parhaiten soveltuvia moderneja teknologioita
 • Parannat yhteistyössä kollegoittesi kanssa käytäntöjämme (mm. CI/CD-konfiguraatiot, code style, kirjastot ja sisäiset frameworkit). Meillä kaavat eivät ole kangistuneita, vaan kehitämme jatkuvasti yhdessä työtapoja ja työympäristöä.
 • Pääset osaksi kannustavaa ja avointa ilmapiiriä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä, ja asioiden sisäiseen kehittämiseen rohkaistaan
 • Saat nauttia joustavista työajoistamme sekä ensiluokkaisista työvälineistä
 • Pääset valitsemaan omassa työssäsi käyttämiäsi ohjelmistoja
 • Talo tarjoaa keksit ja kahvit ohjelmoinnin polttoaineeksi
 • Voit osallistua devaajiemme järjestämiin Tech Meetuppeihin, hackatoneihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä. Keskitymme ammattimaiseen ohjelmistokehitykseen, unohtamatta tarvittavia viihdykkeitä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Yliopiston Apteekki ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Teknologioitamme
Kehitämme korkean suorituskyvyn Vue-sovelluksia, headless ecommerce -ratkaisuja ja pilvinatiiveja mikropalveluita. Projekteissamme meillä on laajassa käytössä Google Cloud, Magento 2 ja Contentful. Arkkitehtuuriratkaisuissa suosimme modulaarisuutta, mikä takaa ratkaisujen skaalautuvuuden. Meille on tärkeää rakentaa moderneja digitaalisia palveluita moderneilla työkaluilla – emme pohjaa tekemistämme välttämättä mihinkään tiettyyn teknologiaan emmekä jumita legacy-järjestelmissä vaan suosimme MACH-lähestymistä: mikropalvelut, APIt, cloudnative ja headless. Näin kehitämme asiakkaille aikaa kestäviä ja samalla kehittäjäystävällisiä ratkaisuja, joita voidaan laajentaa ja kehittää tehokkaasti.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.02.2021
Viitenumero
2647926
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839