Helsinki

Senior Full Stack Developer

Kiinnostaisiko sinua kehittää finanssialan yrityksen verkkopalveluita? Haluaisitko työskennellä Senior Full Stack Developerina ja vastata asiakkaamme Alexandria Pankkiiriliikkeen verkkopalveluista? Jos vastasit kyllä, jatkathan lukemista!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Senior Full Stack Developerina pääset vastaamaan Alexandrian verkkopalveluista, ylläpidosta ja kehittämisestä. Pääset vaikuttamaan verkkopalveluiden tekniseen arkkitehtuuriin sekä rakentamaan ja kehittämään hankkeita, jotka positiivisesti vaikuttavat asiakaskokemukseen. Verkkopalvelut on rakennettu uudelle teknologialle muutama vuosi sitten ja nyt olemassa olevaa pohjaa ollaan laajentamassa uusilla ominaisuuksilla. Pääset siis alusta asti rakentamaan ja vastaamaan verkkopuolen projekteista sekä vaikuttamaan toteutukseen sekä toimintatapoihin. Lisäksi, saat tehdä yhteistyötä useiden ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. 

Mitä toivomme sinulta

  • Noin 5 vuotta käytännön kokemusta sovelluskehityksestä.
  • Hyvää teknistä kokemusta käytössä olevista teknologioista. Tech stackiin kuuluu mm. React, Node.js ja GCP. 
  • Hyviä viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksikin. 
  • Itseohjautuvaa ja tavoitteellista asennetta sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.

Lisäksi katsomme eduksi kiinnostuksen kehittää omaa toimintaa ja aiemman kokemuksen sovelluskehitystiimin vetämisestä. 

Mitä tarjoamme

Alexandria tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja yrityksen tarinaa seuraavalle tasolle. Yritys on kasvuvaiheessa ja mahdollisuuksia löytyy halukkuuden mukaan niin kehityksen kuin isompienkin projektien parissa. Tehtävässä yhdistyy vastuu ja vapaus. Tässä roolissa on erinomaiset kasvumahdollisuudet ja halutessasi pääset muokkaamaan työnkuvaa ja työtapoja haluamaasi suuntaan. Lisäksi mikäli kiinnostusta löytyy, tehtävässä on mahdollisuus kasvaa lead rooliin saakka.

Työyhteisö on mukava ja motivoituneet työkaverisi tuovat varmasti iloa työpäiviisi. Yrityskulttuuri on tärkeä ja Alexandrian yksi strategian painopisteistä onkin, että henkilöstö voi hyvin ja viihtyy. Yrityksen arvoihin kuuluu auttaminen, kannustaminen ja välittäminen, jotka näkyvät päivittäisessä toiminnassa.

Alexandrian pääkonttori sijaitsee Helsingin Eteläesplanadilla, mutta heillä on myös toimitiloja muualla Suomessa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti toimistolla tai etänä. Lisäksi, sinulle kuuluu luonnollisesti lounas- ja virike-edut sekä kattava työterveyshuolto.

Heräsikö kiinnostuksesi? 

Mikäli kiinnostuit, liitäthän hakemukseesi CV:n/LinkedIn profiilisi sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään pikimmiten. Poolia toimii Alexandrian rekrytointikumppanina, joten lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolian rekrytointikonsultti Janette Anderssoniin (janette@poolia.fi tai 020 7290 839).

Alexandria Pankkiiriliike Oy 

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on yksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä ja pörssinoteerattu First North -listalle. Tehtävämme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palveluksessamme on lähes 250 sijoitusalan ammattilaista 30 paikkakunnalla palvellen yli 35 000 asiakasta. Alexandria -konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 47,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 11,6 miljoonaa euroa.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
16.10.2023
Viitenumero
13935649
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839