Vantaa

Senior Full Stack Developer

Asiakkaamme Netwheels etsii heille aktiivista Fullstack Developeria, jolla kiinnostus painottuu backend kehittämisen puolelle.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtäväsi

Tulet olemaan osa Netwheelsin virtuaalista scrum-tiimiä ja voit työskennellä mistä käsin Suomea sinulle sopii parhaiten, mutta olet myös tervetullut heidän viihtyisälle ja isolle toimistolleen Vantaan Sanomalaan! Osana tiimiä, olet mukana kehittämässä heidän markkinoiden ykköstuotetta backendin, frontendin tai arkkitehtuurin osalta, sekä viemässä tuotetta pilveen. Sprintit kestävät kaksi viikkoa ja n. 80 % työstä on uuskehitystä.

Netwheelsillä on takanaan 20 vuotta softakehitystä. Yritys on tehnyt viimeisten vuosien aikana menestyneen ison muutoksen asiakaskohtaisista ohjelmistoista SaaS-ohjelmistotarjoajaksi. Testiautomaation osalta ollaan läpimurron kynnyksellä, joka tulee vaikuttamaan myös sinun päivittäiseen työhösi.

Tulet olemaan aivan autokaupan sydämessä ja mukana tekemässä softatuotteita, joilla on todella merkitystä! Heidän softansa on business-kriittinen, joten sinulla tulee olemaan liiketoiminnan täysi tuki ja aito mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten tuotetta kehitetään.

Avaintekijät tässä roolissa menestymiseen

Proaktiivisena persoonana et pelkää hypätä täysillä koodauksen syövereihin ja olet aito tiimipeluri, jolla on valmiudet niin järjestelmällisempään kuin abstraktimpaankin kehittämistapaan.

Softa-arkkitehtuuri, micropalvelut ja konttiteknologiat ovat sinulle entuudestaan tuttuja, ja backend sekä API:t ovat kuin osa DNA: tasi. Toisaalta riippuen mielenkiinnon kohteistasi, osaamista frontti puoleltakin löytyy. Käytät Microsoftin teck stäckiä leikiten ja osaat luovia tiesi myös legacy-ympäristössä. Uskallat myös pyytää apua, mikäli joskus ajaudut umpikujaan ja tässä matalassa organisaatiossa tiimisi onkin aina valmis auttamaan

Esimerkkejä käytettävistä teknologioista:

ASP.NET, SQL SERVER, .NET, .NET CORE, VUE.js, AZURE DEVOPS / GIT, AZURE API MANAGEMENT, & AZURE.

Miksi kiinnostua?

  • Pääset työskentelemään avoimessa organisaatiossa, joka on sitoutunut autokaupan digitalisointiin ja pääset aidosti vaikuttamaan kehitykseen.
  • Pienessä tuotekehitystiimissä pääset olemaan useassa projektissa mukana, jolloin pääset myös kehittämään laajasti omaa osaamistasi.
  • Heidän tuotteensa ovat alan markkinajohtajia, ja sinulla on mahdollisuus osallistua matkaan, jossa muutetaan olemassa olevaa arkkitehtuuria vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia entistä paremmin.
  • Kattavat mahdollisuudet kehittää itseäsi, olisi sitten kyseessä Microsoftin Tech days rapakon takana, konferenssi Euroopassa tai webbikoulutus.
  • Saat äänesi kuuluviin ja pääset vaikuttamaan käytettäviin teknologioihin ja prosesseihin.
  • Mahdollisuus toimia jonkin tuotteen Tech Leadinä.
  • Etuihisi kuuluu mm. työvälineiden valinta, lounas- ja virkistysetu, laaja työterveys sekä vapaa-ajan vakuutus, matkapuhelinetu, tulospalkkio, nettiyhteys kotiin, Sanoma-konsernin alennukset ja tärkeimpänä saat itse valita työskentelysijaintisi.

Lisätiedot

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan LinkedIn profiilin tai CV:n ja hakemuksen kera palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Janette Andersson, 0207290839 tai janette@poolia.fi & Neea Turunen, 0207290843 tai neea@poolia.fi.

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -rekrytointitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 28.2.

Netwheels Oy

Netwheels kehittää autokauppaa tarjoamalla jokapäiväistä tekemistä sujuvoittavia ohjelmistoratkaisuja autoliikkeille, maahantuojille, rahoitusyhtiöille, sovelluskehittäjille ja muille autoalan toimijoille. Enemmistö suomalaisista autoliikkeistä käyttääkin Netwheelsin ohjelmistoja. Tuotteidemme suunnittelu, ylläpito ja tuki työllistävät laajan kirjon erilaisia asiantuntijoita, sovelluskehityksestä analytiikkaan, UX-suunnitteluun, asiakastukeen, myyntiin sekä markkinointiin. Parannamme ymmärrystä automarkkinasta ja autoliiketoiminnan omasta toiminnasta, maksimoimalla varastokierron ja tarjoamalla palveluita asiakkaan asiointipalvelun kehittämiseen. #wedrive 

Tällä hetkellä Netwheelsillä työskentelee reilut 30 henkilöä, ja henkilöstömäärä on kasvamaan päin.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
17.01.2022
Viitenumero
5132590
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839