Helsinki

Senior Service Designer

Lamian Design-tiimi etsii nyt kollegaa, joka innostuu merkityksellisestä design-työstä. Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus takanasi ja tiedät kokemuksesta palvelumuotoilun tuomat hyödyt digitaalisissa hankkeissa. Lamialla design-työ ulottuu digitaalisen asiakaskokemuksen muotoilusta aina UI/UX-suunnitteluun. He auttavat asiakkaitaan muovaamaan digitaalista liiketoimintaa palvelumuotoilun keinoin. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen careers@lamia.fi.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Yhdessä liiketoiminnan kehittäjien ja UI/UX designereiden kanssa konseptoit ja suunnittelet digitaalisia kokemuksia vastaamaan sekä tämän päivän että huomisen tarpeita.

Olennainen osa työtäsi on osallistavien service design -työpajojen suunnittelu ja fasilitoiminen palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen. Roolisi asettuu projektin alkuvaiheeseen, jossa yhdessä asiakkaan kanssa määritämme liiketoiminnan tarpeet (business design), muotoilemme design briefin, määrittelemme kohderyhmät ja luomme tavoitteet ja raamin koko projektille. Aito kiinnostus asiakkaiden liiketoimintaa ja tarpeita kohtaan on siis tärkeää.

Toivomme sinulta

 • Kokemusta digitaalisista projekteista, joissa suunniteltu palvelukonsepti ja käyttöliittymä on viety tuotantoon saakka
 • Tiedät, kuinka asiakkaan liiketoimintahaaste muotoillaan käsinkosketeltavaksi design briefiksi ja tavoitteiksi, joihin UI/UX designer voi tarttua 
 • Edellytämme aiempaa kokemusta osallistavien design-työpajojen fasilitoinnista ja käyttäjätutkimuksesta
 • Tunnet palvelumuotoilumenetelmät ja alan termit kuuluvat aktiiviseen sanavarastoosi
 • Visuaalinen silmä ja kyky visualisoida palvelumuotoiluvaiheen havainnot ovat eduksesi
 • Asiakaslähtöinen työ vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja; olet mutkaton tiimipelaaja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Eduksesi lasketaan käyttämiemme työkalujen hallinta: Miro (Realtime board), Sketch, InVision, Abstract ja Adoben työkalut

Design-tiimissämme saat

 • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
 • Työskennellä tiiviisti toisten suunnittelijoiden, strategistien, asiakkaiden, ohjelmistokehittäjien, loppukäyttäjien sekä project leadien kanssa
 • Muotoilla Suomen suurimpien yritysten digitaalista liiketoimintaa palvelumuotoilun keinoin
 • Vastuuta asiakasviestinnästä, työpajojen vetämisestä ja käyttäjätutkimuksesta
 • Osallistua kehittämään Lamian palvelumuotoiluprosessia ja -tarjoamaa
 • Viikoittaiset tiimipalaverit, joissa sparrataan projekteja ja työtapoja yhdessä
 • Osallistua asiantuntijana myyntiprosessiin ja tehdä Lamian design-osaamista tutuksi
 • Nauttia rennon mutta kunnianhimoisen tiimin timanttisesta huumorista

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, SÄrkänniemi ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.12.2020
Viitenumero
2406027
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839