Helsinki

Senior Tietokantasuunnittelija

Haemme nyt julkishallinnon asiakasyrityksellemme senior-tason Tietokantasuunnittelijaa määräaikaiseen projektiin!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet työskentelemään osana julkishallinnon asiakkaamme projektia, jonka tavoitteena on kehittää heidän Rakennetun ympäristön tietovarantoa siten, että kaikki rakennuksia ja asuntoja sekä kiinteistöjä käsittelevät tiedot ovat keskitetysti saatavilla. 

Työsi päävastuualueena on siis edistää Rakennetun ympäristön tietovarannon käyttöönottoa tilastotuotannossa. Tärkeimmät työtehtäväsi liittyvät aineistojen tiedonsiirtoon sekä raakadatavarannosta tilastotuotantoon mahdollistavaan tietokantaratkaisun suunniteluun. 

Tulet työskentelemään osana kahden sovelluskehittäjän, product ownerin ja projektipäällikön muodostamaa asiantuntevaa tiimiä. Työtä tehdään pääsääntöisesti etänä sekä ketterien menetelmien tyylillä kahden/kolmen viikon sprinteissä. Työ on luonteeltaan määräaikainen (noin reilu 4 kk) mutta myös jatko on mahdollista. 

Toivomme sinulla olevan:

  • vankkaa aiempaa käytännön kokemusta tietovarastoista ja tietokannoista (SQL) sekä uusien tietokantojen suunnittelusta ja toteutuksesta
  • syvää osaamista ETL-prosessien suunnitelusta sekä toteutuksesta SSIS-työkalulla ja SQL-ohjelmointikielellä
  • tietojen mallintaminen ja luokittelu sekä tietovirtojen kuvaaminen on sinulle erittäin tuttua
  • oma-aloitteista sekä itseohjautuvaa työotetta

Lisätiedot

Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt joulukuun aikana ja kykenet sitoutumaan tehtävään koko projektin ajaksi.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveen kera pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tarja Laakso (tarja@poolia.fi) ja Annastiina Korpi (annastiina@poolia.fi).

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
06.11.2020
Viitenumero
2456461
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837