Helsinki

Senior UI/UX Designer

Tule Lamialle tekemään yhdeksän hengen design-tiimistä täysi kymppi! Olet taitava ja luova UI/UX-suunnittelun ammattilainen, joka innostuu niin designin kuin teknologioiden mahdollisuuksista. Tässä tehtävässä yhdistyvät palveluiden suunnittelu, visuaalisuus sekä asiakkaan brändin kehitys digitaalisessa ympäristössä.

Lamia on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden ja verkkokauppojen kehittämiseen ketterin menetelmin. Senior UI/UX Designerin roolissa autat yhdessä muiden designereiden ja palvelumuotoilijoiden kanssa B2B- ja B2C-asiakkaita muovaamaan ja kasvattamaan digitaalista liiketoimintaa käyttäjälähtöisen suunnittelun keinoin. Suunnittelet sekä toteutat verkkopalveluiden käyttökokemuksia ja -liittymiä analytiikkaa sekä käyttäjätutkimusta hyödyntäen. Olennainen osa työtäsi on myös osallistavien design-työpajojen ja käyttäjätestauksien suunnittelu ja vetäminen.

Toivomme sinulta

 • Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus UI- & UX-suunnittelusta sekä asiakkaiden brändien kehittämisestä digitaalisissa hankkeissa.
 • Vahvaa visuaalista näkemystä ja kiinnostusta alan trendejä kohtaan
 • Intohimoa herättää asiakkaiden brändit eloon digitaalisessa ympäristössä
 • Kykyä perustella suunnitteluratkaisujasi niin sisäisesti kuin asiakkaalle
 • Hallitset työkalut, kuten: Sketch, InVision, Abstract ja Photoshop
 • Eduksesi lasketaan kokemus interaction designista sekä työskentely design systemien parissa
 • Palvelumuotoilun menetelmät ja termit eivät ole sinulle vieraita ja sinulla on aiempaa kokemusta työpajojen fasilitoinnista ja käyttäjätutkimuksesta
 • Arvostamme strategista ymmärrystä liiketoiminnasta
 • Asiakaslähtöinen konsultointityö vaatii hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja
 • Oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lamian Design-tiimissä saat

 • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
 • Työskennellä tiiviisti toisten suunnittelijoiden, liiketoiminnan kehittäjien, asiakkaiden, ohjelmistokehittäjien, loppukäyttäjien sekä projektipäälliköiden kanssa
 • Olla mukana kehittämässä Suomen suurimpien yritysten digitaalista liiketoimintaa ja brändiä
 • Vastuuta asiakasviestinnästä ja työpajojen vetämisestä
 • Osallistua kehittämään Lamian suunnitteluprosesseja ja -tarjoomaa
 • Viikottaiset tiimipalaverit, joissa sparrataan projekteja ja työtapoja yhdessä
 • Nauttia rennon mutta kunnianhimoisen tiimin timanttisesta huumorista 

Lamia tarjoaa sinulle

Lamian ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun Lamia löytää heille oikeat lahjakkuudet, he pitävät huolta siitä, että suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi heillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla he palkitsevat sitoutumisesta yritykseen. 

Kiinnostuitko? 

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Lamialla Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi.  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten painamalla tästä

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Teknologioitamme
Kehitämme korkean suorituskyvyn Vue-sovelluksia, headless ecommerce -ratkaisuja ja pilvinatiiveja mikropalveluita. Projekteissamme meillä on laajassa käytössä Google Cloud, Magento 2 ja Contentful. Arkkitehtuuriratkaisuissa suosimme modulaarisuutta, mikä takaa ratkaisujen skaalautuvuuden. Meille on tärkeää rakentaa moderneja digitaalisia palveluita moderneilla työkaluilla – emme pohjaa tekemistämme välttämättä mihinkään tiettyyn teknologiaan emmekä jumita legacy-järjestelmissä vaan suosimme MACH-lähestymistä: mikropalvelut, APIt, cloudnative ja headless. Näin kehitämme asiakkaille aikaa kestäviä ja samalla kehittäjäystävällisiä ratkaisuja, joita voidaan laajentaa ja kehittää tehokkaasti.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
24.11.2021
Viitenumero
3210729
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830