Tampere

Service Administrator Tampereelle

Etsimme nyt kansainväliselle oman alansa markkinajohtaja-asiakkaallemme Gilbarco Veeder-Rootille palveluhenkistä ja positiivista Service Administratoria Tampereelle marraskuun alusta/sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikaisuus elokuulle 2021 asti (äitiysloman sijaisuus).
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu työ- ja huoltokutsuihin vastaaminen sekä työpyyntöjen kirjaaminen ja jatkuva koordinointi yhdessä huoltoteknikkojen kanssa. Huolehdit asiakkaan ja oman ERP-järjestelmän välisten tietojen tallentamisesta ja seuraat töiden (tikettien) sujumista. Valvot sopimuksen mukaista palvelun laadun ja aikavasteiden toteutumista (SLA) ja raportoit näistä asiakkaalle, osallistut säännöllisiin seuravantapalavereihin (1-2 krt/kk).

Olet osa kolmen hengen HD1 -tiimiä ja rinnallasi toimii kuuden hengen HD2 tiimi ja kahden hengen laskutustiimi. Raportoit Customer Support Managerille.

Edellytämme sinulta

  • Kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä
  • Ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyä
  • Sujuvia it-taitoja, mm. Excel
  • Rauhallista ja huolellista otetta myös paineen alla
  • Oma-aloitteisuutta ja halua kantaa vastuuta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielten osaamista
  • Innostunutta asennetta uuden oppimiseen
  • Järjestelmällistä ja joustavaa työotetta sekä kykyä sietää niin rutiineja kuin yllättäviä tilanteita työpäivän aikana

Eduksi katsomme kokemuksen HelpDesk/ServiceDesk työstä ja ERP- ja/tai tikettijärjestelmien käytöstä.

Emme edellytä sinulta kokemusta kaikesta edellä mainitusta eikä koulutus- tai työtaustallasi ole suurta merkitystä, sillä ennen kaikkea arvostamme palvelumyönteistä ja vastuuntuntoista sekä joustavaa asennettasi vaativaan asiakaspalvelutyöhön ja useiden lankojen käsissä pitämisen taitoa.

Haluat antaa asiakkaallesi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen joka päivä!

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät työvälineet, mukavat työkaverit ja mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät. Gilbarcolla olet osa isoa kansainvälistä (yht. 6000 henkilöä maailmalla) organisaatiota, mutta Tampereella työskentelet osana 30 henkilön tiimiä. Työilmapiiri on kannustava ja mukava sekä asiantunteva.

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Gilbarco Veeder-Rootin välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti/marraskuussa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi palkkatoiveella tai ota rohkeasti yhteyttä lisätietoja varten, vastaamme erittäin mielellämme! Kuulisimme mielellämme myös mikä juuri sinussa herätti mielenkiinnon Gilbarco Veeder-Rootia kohtaan! Voit käydä myös tutustumassa tarkemmin asiakkaaseemme, osoitteessa https://www.gilbarco.com/nd/fi/about-us.

Gilbarco Veeder-Root

Gilbarco Veeder-Rootilla on tuotantoa, myyntiä, sekä huolto- ja asennuspalveluja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Pääkonttorimme sijaitsee Greensborossa Yhdysvalloissa.

Gilbarco Veeder-Root toimittaa Euroopassa niin yksittäis-, kuin kokonaisratkaisuja. Vahvuuksiamme on monikansallisuus ja pitkä historia. Meidän laaja ja monipuolinen tuotevalikoima, henkilökunnan ammattitaito sekä asiakaslähtöisyys, mahdollistavat asiakkaille enemmän aikaa keskittyä heidän ydinliiketoimintaansa.

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
21.10.2019
Viitenumero
873520
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838