Helsinki

Service Coordinator trainee

Oletko 3 steppiä edellä muita? Miltä kuulostaa paikka alan johtavassa yrityksessä, ammattimaisessa työyhteisössä osana menestyjätiimiä? Nyt etsimme innokasta Service Coordinator Traineeta vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään leasingpalveluun liittyvän b to b-asiakaspalvelun parissa. Jos saat asiakaslähtöisestä työskentelystä virtaa ja olet asenteeltasi innostunut ja kehittymishaluinen, saatat olla etsimämme henkilö!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Service Coordinator Traineen työnkuva 3 Step IT:ssä on erittäin monipuolinen. Tehtäviisi kuuluvat mm. hankintalaskujen ja vahinkotapausten käsittely sekä erilaiset muut palvelumme tuottamiseen liittyvät tehtävät asiakasprosessin eri vaiheissa. Myös erilaisten asiakasyhteydenottojen hoitaminen sähköpostitse ja puhelimitse kuuluu tehtäviisi. Tiimityö sekä yhteistyö muiden sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa tuovat vaihtelua päivittäisten rutiinitehtävien rinnalle.

Edellytykset

Etsimme henkilöä jolla tulisi oikean asenteen lisäksi olla:
– Intohimoa asiakastyöhön: Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja tyytyväinen asiakas on sinulle aina tavoite sekä inspiraation lähde 
– Halu suoriutua erinomaisesti: Olet työssäsi tarkka ja huolellinen. Tartut innokkaasti ja oma-aloitteisesti toimeen etkä pelkää haastaa itseäsi mutta et kaihda rutiinejakaan.
– Itseohjautuvuutta: Osaat keskittyä kiireessä olennaiseen ja organisoida työsi tehokkaasti
– Joukkuepelaajan henkeä: Tiimityö sujuu sinulta mutkattomasti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
– Ratkaisukeskeinen asenne: Pyrit ratkaisuiden, tavoitteiden ja päämäärien löytämiseen etkä pelkää haastaa itseäsi
– Tietoteknistä osaamista: Yleiset IT-taitosi ovat ajan tasalla ja uusien asioiden sekä ohjelmistojen omaksuminen on sinulle helppoa sekä mieluisaa
– Hyvä kielitaito: Suomen kielen lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito, muun kielitaidon katsomme eduksi

Edut

Jotta voisit onnistua ja menestyä työssäsi, tarjoamme sinulle:
– Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä, kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä: Rakennamme kestävämpää tulevaisuutta IT-laitteiden elinkaarta optimoiden ja käyttöikää pidentäen. 
– Mahdollisuuden kehittyä: Tuemme sinua työssäsi uusien asioiden oppimisessa ja ammatillisessa kehittymisessä.
– Joustavat työskentelymahdollisuudet: Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustavaan sekä itsenäiseen työskentelyyn.
– Hyvät edut: Sairaskuluvakuutuksen ja hammashuollon, vapaasti valittavat työvälineet sekä työsuhdematkasetelit. 
– Positiivisen ja kannustavan ilmapiirin: Olemme energinen ja aktiivinen porukka joka tekee yhdessä töitä, oppii uutta, harrastaa ja liikkuu sekä nauttii yhteisistä saavutuksista. 
– Hyvämaineisen yrityksen ja loistavat tulevaisuuden näkymät: Huippupaikan suomalaisessa kansainvälisessä kasvuyrityksessä, josta voi ponnistaa vaikka kansainväliselle uralle. 

Lisätiedot

Käy kurkkaamassa menoamme täältä tästä linkistä! 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti

Yhteyshenkilö(t)

3 Step It Oy

3 Step IT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 676 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 400 työntekijää. Viihtyisä ja moderni toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä www.3stepit.com

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
26.06.2019
Viitenumero
250367
Yhteyshenkilö