Helsinki

Service Desk Agent

Oletko sinä rautainen IT-alan ammattilainen, joka etsii ensimmäistä oman alan työpaikkaa tai uusia tuulia teknisen asiakastuen parissa? Haemme CGI:lle useampaa asiakaspalvelutaitoista Service Desk Agenttia työskentelemään vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 7-19 välille ja työ alkaa pikimmiten!

Mistä on kyse?

Kyseessä on puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää Windows työasemaympäristöön liittyvää laajaa teknistä asiakastukityötä, sisältäen myös mm. etäasennuksia ja käyttöopastusta. Työssä vastataan yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, tehdään vianmäärittelyä ja ratkotaan laite- ja sovellustukeen liittyviä teknisiä vika ja häiriötilanteita etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työ on vahvasti puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua ja on välillä hyvinkin hektistä, joten toivomme kykyä työskennellä myös ajoittaisen kiireen keskellä. 

Mitä odotamme?

  • Soveltuvaa IT-alan kokemusta (esim. tietojenkäsittelyn tradenomi, datanomi tai insinööri)
  • Kokemus it-tuen/service desk tyyppisistä tehtävistä sekä asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi 
  • Vahvaa osaamista Windows työasemaympäristöistä
  • Harrastuneisuutta tietotekniikan parissa
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja, oma-aloitteisuutta ja aktiivista asennetta 
  • Sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi. Lisäksi ruotsin, viron ja tanskan kielen osaaminen on iso plussa

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän isossa ja kansainvälisessä yrityksessä, erittäin mukavan ja osaavan tiimin sekä esihenkilön tuen, nykyaikaisen työympäristön sekä mahdollisuuden monipuoliseen tekniseen kehittymiseen. Tämä voi olla myös mahdollisuus opintojensa vastavalmistuneelle saada työura käyntiin tunnetussa ja hyvämaineisessa IT-alan palveluyrityksessä. Töitä tehdään tällä hetkellä pääosin etänä, mutta yrityksen toimisto sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. 

Lisätietoja

Hakuprosessi on jo käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisääthän CV:si lisäksi myös hakemustekstin, jossa kerrot lyhyesti työ- ja koulutustaustastasi, aloitusmahdollisuudestasi, motivaatiostasi haettuun service desk tehtävään sekä palkkatoiveesi.Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin:

Neea Turunen
neea@poolia.fi
+358 20 7290 843

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
+358 20 7290 835

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
09.06.2021
Viitenumero
3949061
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843