Espoo

Service Desk ja Lähituki -osaaja

Jatkuvan kasvun ja kehittymisen myötä SwanIT etsii nyt asiakaspalveluhenkisiä Service Desk / Lähituki-osaajia!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työtehtäväsi sisältävät asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamista portaalin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä, tukipyyntöjen analysointia, kirjaamista sekä ratkaisemista tai ohjaamista eteenpäin seuraavalle tukitasolle. Työsi pääpainopiste on rutiinimuotoisten sovellustason tehtävien suorittamista ja ongelmanratkaisemista erilaisissa järjestelmissä. Työpisteesi sijaitsee viihtyisässä Espoon toimistollamme, joka on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävässä on myös mahdollista ns. hybridirooli, joka sisältää projektiluontoisia asiakaskäyntejä (esim. asennukset) sekä kiinnitettyinä päivinä tapahtuvaa on-site lähitukea asiakkailla.  

Edellytykset

Tehtävässä menestymisen kannalta odottaisimme osaamista uusimmista MS Windows (esim. Windows 10) ja MAC iOs käyttöjärjestelmistä sekä yleisistä toimistosovelluksista. Ymmärrys pilviliitännäisistä teknologiosta kuten 0365, OneDrive, SharePoint lasketaan merkittäväksi eduksi. 

Arvostamme ennen kaikkea aktiivista ja oma-aloitteista asennetta työhön sekä jonkinlaista kokemusta asiakaspalvelusta. Hyvän lähtökohdan tehtävään antaa aito kiinnostus tämän hetken teknologioita ja IT-palveluita kohtaan sekä laadukkaan teknisen tuen tarjoaminen. Tekninen koulutustausta tukee tehtävässä menestymistä; esim. Tradenomi, Insinööri, Datanomi sekä kaikki alan harrastuneisuus.

Eduksesi lasketaan myös aiempi kokemus vastaavanlaisista etätukitehtävistä / teknisistä asiakaspalvelutehtävistä, olivat ne sitten kesätöiden tai muiden työharjoittelujaksojen muodossa. Työkielenä ovat suomi ja englanti, joten molempien kielien sujuva suullinen sekä kirjallinen taito on työssä erittäin tärkeä edellytys. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Jos kiertävä lähituen rooli kiinnostaa sinua niin tärkeää on ajokortin omistaminen sekä eduksi katsotaan oma auto.

Tarjolla on

Olet etsimämme henkilö, jos työn priorisointi ja rutiinit eivät sinua hetkauta sekä omaat ratkaisu- ja asiakaskeskeisen asenteen sekä aidon motivaation teknisiä asiakaspalvelua kohtaan. Tarjoamme erinomaisia mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja kehittymiseen monipuolisissa tukitehtävissä yhdessä rennon tiimin ja kansainvälisten asiakkaidemme parissa. Saat yhtenäisen, mukavan ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä modernit työvälineet kehittymisen tueksi. Pääset osaksi pientä, ketterää ja iloisella asenteella varustettua työyhteisöä, jonka toiminnasta on karsittu pois turha byrokratia sekä hierarkia ja jossa jokaisella on aito mahdollisuus tulla esille sekä jättää omaa käden jälkeään

Työsuhde käynnistyy puolen vuoden määräaikaisuudella, mutta vakinaistaminen tämän jälkeen on hyvin todennäköistä.  

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos heräsi niin valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon ja jätä se sekä ansioluettelosi palkkatoiveen kera meille mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkaisivat mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antavat Sigrid ja Annastiina (sigrid@poolia.fi & annastiina@poolia.fi). 

SwanIT

SwanIT on suomalainen perheyritys ja ylpeä historiastaan. Vuonna 2017 tehdyn sukupolvenvaihdoksen jälkeen jatkamme perinteikkään LAN Group Finland Oy:n jalanjäljissä, yli 30 vuoden kokemukseen nojaten. Pitkän historiansa aikana yrityksemme on tullut tunnetuksi luotettavuudesta, joustavuudesta sekä iloisesta ja osaavasta tiimistä. Tämän ansiosta meillä on ollut ilo palvella luottoasiakkaitamme kaikilla toiminta-alueillamme jo yli 20 vuoden ajan.

Odotamme tulevaisuudeltakin yhä syvenevää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Kehittyvät digitaaliset työvälineet ja teknologia mahdollistavat liike- tai järjestötoiminnan tehostamisen aivan uudelle tasolle ja haluamme toimia asiakkaidemme oppaina ja tukena matkalla kohti yhteisiä tavoitteita.

Yhdessä luodut arvomme joustavuus, luotettavuus, osaavuus, huumorintaju ja tasa-arvo ohjaavat meitä myös tulevaisuudessa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
26.03.2020
Viitenumero
1711365
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839