Helsinki

Service Desk -osaaja

Haetko pitkäaikaista työpaikkaa IT-alalta? Haemme nyt globaalille IT ulkoistuspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme CGI:lle energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä Service Desk -osaajia työskentelemään teknisissä puhelintukitehtävissä. 

Työtehtäväsi

Kyseessä on puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää Windows työasemaympäristöön liittyvää laajaa teknistä asiakastukityötä, sisältäen myös mm. etäasennuksia ja käyttöopastusta. Tehtävässä vastaat yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, teet vianmäärittelyä ja ratkot laite- ja sovellustukeen liittyviä teknisiä vika- ja häiriötilanteita etäyhteyksien avulla. 

Toivomme sinulta

  • Tehtävän kannalta soveltuvaa koulutusta (esim. tietojenkäsittelyn tradenomi, datanomi tai insinööri).
  • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta tai it-tuen/service deskin tyyppisistä tehtävistä. Myös harrastuneisuus tietotekniikan parissa on erittäin arvokasta.
  • Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä kykyä ratkaista ja neuvoa ongelmatilanteissa.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän, mukavan ja osaavan tiimin sekä esihenkilön tuen. Pääset työskentelemään moderneilla työvälineillä nykyaikaisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden monipuoliseen tekniseen kehittymiseen. Tämä tehtävä voi olla myös erinomainen mahdollisuus vastavalmistuneelle saada työura käyntiin tunnetussa IT-alan palveluyrityksessä.

Lisätietoja

Hakuprosessi on jo käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisääthän CV:si lisäksi myös hakemustekstin, jossa kerrot lyhyesti työ- ja koulutustaustastasi, aloitusmahdollisuudestasi, motivaatiostasi haettuun service desk tehtävään sekä palkkatoiveesi.
Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin:

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
+358 20 7290 835

Neea Turunen
neea@poolia.fi
+358 20 7290 843

CGI Suomi Oy

CGI yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. CGI:n vahva toimialakokemus ja -näkemys sekä tuloskeskeinen toimintatapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Asiantuntijat työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti toimipisteitä on jopa yli 400.

Luotettavan asiakassuhteen rakentaminen on aina kaiken tekemisen keskiössä. CGI on paikallisesti läsnä ja tarjoaa organisaatioille aina huippuluokan näkemystä, edelläkävijyyttä ja asiantuntemusta liiketoiminnasta ja modernista teknologiasta. Näin sinä pystyt palvelemaan omia asiakkaitasi entistäkin paremmin ja olemaan aina askeleen edellä kilpailijoitasi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
11.10.2021
Viitenumero
4562300
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835