Hämeenlinna

Service Desk Specialist

Oletko pian valmistumassa Datanomiksi, IT-tradenomiksi tai Insinööriksi ja etsitkö oman alan harjoittelu- tai työpaikkaa? Tässä on mahdollisuus uraansa käynnistävälle talentille tai jo kokeneemmallekin konkarille. Asiakkaamme on kansainvälinen tietotekniikan ulkoistuspalveluita tarjoava yritys, joka hakee nyt useampaa Service Desk Specialistia.  Työtä tehdään arkisin ja pääasiassa toimistotyöaikojen puitteissa (klo 8-17), mutta toivomme valmiutta työskennellä klo 7-19 välillä. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Kyseessä on puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää teknistä asiakastukityötä, myös etäasennuksia ja käyttöopastusta. Työssä vastataan yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, tehdään vianmäärittelyä ja ratkotaan teknisiä ongelmatilanteita (laite ja sovellus) pääsääntöisesti Windows työasema– ja verkkoympäristöissä etäyhteyksiä hyödyntäen.

Tässä työssä pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi, saat monipuolista teknistä ymmärrystä työasemaympäristön toiminnallisuudesta ja hyvät valmiudet hakeutua myöhemmin urallasi vaativampiin asiantuntijatehtäviin. 

Edellytykset

Kaikki aikaisempi työ- ja harjoittelukokemus asiakaspalvelusta, laiteasennuksista tai lähituesta (esim. service desk, lähituki, IT-asennukset, roll-outit jne) katsotaan erittäin suureksi eduksi, mutta tehtävässä menestymisen kannalta oleellisinta on, että olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat aidosti oppia ja kehittyä teknisen tuen osaajaksi! Kykenet työskentelemään ajoittain kiireen ja paineen alla, haluat mielellään auttaa muita ja sinulla on tekniset valmiudet työn omaksumiseen. Tietotekninen koutustausta on sinulle erittäin suureksi eduksi, mutta motivaatio ja kiinnostus ovat sitäkin tärkeämpiä.

Työkieliäsi ovat suomi ja englanti. 

Toisin sanoen toivomme:
– Alan tehtäviin sopivaa koulutusta (esim. IT-tradenomi, insinööri tai datanomi)
– Jonkin verran työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai teknisen tuen parista
– Suomen- ja englannin kielten hyvää hallintaa, muu kielitaito on eduksi
– Yleisesti ajan tasalla olevia IT-taitoja (esim. O365, Active Directory, Sharepoint, Azure)

Tiedätkö jonkun, joka etsii IT-alan töitä? Ilmianna meille frendisi!
Mikäli sinun vinkkaamasi ystävä palkataan, niin sinut palkitaan!

Lisätiedot

Hakuprosessi käynnistyy jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä saa Pooliasta Sigridiltä tai Annastiinalta; sigrid@poolia.fi, 0407406509 ja annastiina@poolia.fi, 0406633487. 

Poolia IT Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
31.03.2020
Viitenumero
1737361
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839