Helsinki

Service Desk Specialist

Oletko pian valmistumassa datanomiksi, tietojenkäsittelyn tradenomiksi tai insinööriksi ja etsitkö oman alan harjoittelu- tai työpaikkaa? Tässä on mahdollisuutesi! Asiakkaamme on kansainvälinen tietotekniikan ulkoistuspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt asiakaspalvelutaitoista  SERVICE DESK SPECIALISTia 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse?

Kyseessä on puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää teknistä asiakastukityötä, myös etäasennuksia ja käyttöopastusta. Työssä vastataan yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, tehdään vianmäärittelyä ja ratkotaan teknisiä ongelmatilanteita (laite ja sovellus) pääsääntöisesti Windows työasema– ja verkkoympäristöissä etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työtä tehdään arkisin ja pääasiassa toimistotyöaikojen puitteissa, palveluajat saattavat kuitenkin muuttua lähitulevaisuudessa ja toivomme siksi valmiutta työskennellä arkisin klo 7-19 välillä.

Mitä odotamme?

Voit olla opinnoissasi loppusuoralla tai vastavalmistunut tietojenkäsittelyn tradenomi, datanomi tai insinööri.

Aiempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä ja kaikki kokemus teknisen tuen parista on sinulle merkittäväksi eduksi.

Arvostamme myös alan työharjoittelujaksoja ja kesätöitä, sekä harrastuneisuuden kautta saatua tietotaitoa. Työssä menestymisen kannalta olisi kuitenkin kaikkein tärkeintä kiinnostus asiakaspalvelutyötä sekä teknistä ongelmanratkaisua kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mita tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän isossa ja kansainvälisessä yrityksessä, erittäin mukavan ja osaavan tiimin sekä esihenkilön tuen, nykyaikaisen työympäristön sekä mahdollisuuden monipuoliseen tekniseen kehittymiseen. Tämä voi olla myös palkallinen harjoittelupaikka sinulle ja sen myötä mahdollisuus opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle saada työura käyntiin tunnetussa ja hyvämaineisessa IT-alan palveluyrityksessä.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä hyvien juna- ja bussiyhteyksien varrella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana.

Lisätietoja

Hakuprosessi on jo käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Lisääthän CV:si lisäksi myös hakemustekstin, jossa kerrot lyhyesti työ- ja koulutustaustastasi, aloitusmahdollisuudestasi, motivaatiostasi haettuun tehtävään sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä saa olemalla yhteydessä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin Sigridiin tai Annastiinaan:

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358207290839

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
+358 20 7290 835

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
06.04.2020
Viitenumero
1765757
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839