Helsinki

Service Desk Specialist

Oletko pian valmistumassa datanomiksi, tietojenkäsittelyn tradenomiksi tai insinööriksi ja etsitkö oman alan harjoittelu- tai työpaikkaa? Tässä on mahdollisuutesi! Asiakkaamme on kansainvälinen tietotekniikan ulkoistuspalveluita tarjoava yritys, jolle etsimme nyt useampaa asiakaspalvelutaitoista  SERVICE DESK SPECIALISTia työskentelemään Helsinkiin. Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat hyvien julkisten yhteyksien päässä junaradan varrella. Service deskissä työvuorot sijoittuvat tiimistä riippuen arkisin klo 7-19 tai 7-17 välille. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse?

Kyseessä on puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää Windows työasemaympäristöön liittyvää teknistä asiakastukityötä, sisältäen myös mm. etäasennuksia ja käyttöopastusta. Työssä vastataan yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, tehdään vianmäärittelyä ja ratkotaan laite- ja sovellustukeen liittyviä teknisiä vika ja häiriötilanteita etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työ on vahvasti puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua ja on välillä hyvinkin hektistä, joten toivomme kykyä työskennellä myös ajoittaisen kiireen keskellä. 

Mitä odotamme?

Voit olla opinnoissasi loppusuoralla tai vastavalmistunut tietojenkäsittelyn tradenomi, datanomi tai insinööri. Myös harrastuneisuus tietotekniikan parista on erittäin arvokasta. 

Olet työskennellyt jo asiakaspalvelutehtävissä ja viihdyt ihmisten parissa, neuvoen ja auttaen heitä päivittäisissä tietotekniikkaan liittyvissä vikatilanteissa. Yhteydenottoja tulee laajasti hyvin erityyppisistä asioista, joten työskentely vaatii myös oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta tiedon ja ratkaisujen hakemiseen. 

Osa yhteydenotoista ovat englanninkielisiä ja siksi sinulla tulee olla valmius työskennellä suomen lisäksi myös englannin kielellä. 

Mita tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän isossa ja kansainvälisessä yrityksessä, erittäin mukavan ja osaavan tiimin sekä esihenkilön tuen, nykyaikaisen työympäristön sekä mahdollisuuden monipuoliseen tekniseen kehittymiseen. Tämä voi olla myös palkallinen harjoittelupaikka sinulle ja sen myötä mahdollisuus opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle saada työura käyntiin tunnetussa ja hyvämaineisessa IT-alan palveluyrityksessä. 

Tiimissä on useampi paikka auki, useampi pitkäaikainen sekä yksi määräaikainen paikka, joka käynnistyy kolmen kuukauden määräaikaisuudella (tämä ei kuitenkaan ole kesätyö vaan työsopimusta tullaan hyvin todennäköisesti jatkamaan työtilanteen vakiintumisen myötä). 

Lisätietoja

Hakuprosessi on jo käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Lisääthän CV:si lisäksi myös hakemustekstin, jossa kerrot lyhyesti työ- ja koulutustaustastasi, aloitusmahdollisuudestasi, motivaatiostasi haettuun service desk tehtävään sekä palkkatoiveesi.
Lisätietoja tehtävästä saa olemalla yhteydessä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin Sigridiin tai Annastiinaan:

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358207290839

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
+358 20 7290 835

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
20.05.2020
Viitenumero
1954497
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839