Helsinki

Service Desk Specialist

Etsimme globaalille IT ulkoistuspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme useampaa asiakaspalvelutaitoista SERVICE DESK SPECIALISTia niin pitkäaikaisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Service deskissä työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-19 välille. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse?

Kyseessä on puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää Windows ja O365 työasemaympäristöön liittyvää laajaa teknistä asiakastukityötä, sisältäen myös mm. etäasennuksia ja käyttöopastusta. Työssä vastataan yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, tehdään vianmäärittelyä ja ratkotaan laite- ja sovellustukeen liittyviä teknisiä vika- ja häiriötilanteita etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työ on vahvasti puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua, jossa kontaktien määrä vaihtelee jonkun verran ja siksi toivomme kykyä työskennellä myös ajoittaisen kiireen keskellä. Yhteydenottoja tulee laajasti hyvin erityyppisistä asioista työasemiin, järjestelmiin ja oheislaitteisiin liittyen suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Etsimme nyt uuteen tiimiin myös viron- ja tanskankielen osaajia. 

Mitä odotamme?

Voit olla jo urallasi edennyt osaaja tai vastavalmistunut tietojenkäsittelyn tradenomi, datanomi tai insinööri jos sinulta löytyy kokemusta it-tuen/service deskin tyyppisistä tehtävistä. Myös harrastuneisuus tietotekniikan parista on erittäin arvokasta sekä motivaatio auttaa ja tukea loppukäyttäjiä erinäisissä pääasiassa työasematukeen liittyvissä vika- ja häiriötilanteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää mm. oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta tiedon ja ratkaisujen hakemiseen. 

Mita tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän isossa ja kansainvälisessä yrityksessä, erittäin mukavan ja osaavan tiimin sekä esihenkilön tuen, nykyaikaisen työympäristön sekä mahdollisuuden monipuoliseen tekniseen kehittymiseen. Tämä voi olla myös mahdollisuus opintojensa loppusuoralla olevalle tai vastavalmistuneelle saada työura käyntiin tunnetussa ja hyvämaineisessa IT-alan palveluyrityksessä. Töitä tehdään tällä hetkellä tällä hetkellä pitälti etänä, mutta koronatilanteen helpottaessa työskentely siirtyy takaisin Pitäjänmäessä sijaitseviin tiloihin. 

Lisätietoja

Hakuprosessi on jo käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Toivoisimme että kerrot itsestäsi CV:n ja hakemuksen muodossa. Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin:

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358 20 7290 839

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
+358 20 7290 835

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.01.2021
Viitenumero
2583466
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839