Helsinki

Service Desk Specialist

Haetko pitkäaikaista työpaikkaa IT-alalta? Haemme nyt CGI:lle energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä Service Desk Specialisteja työskentelemään teknisissä puhelintukitehtävissä. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtäväsi

Kyseessä on puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää Windows työasemaympäristöön liittyvää laajaa teknistä asiakastukityötä, sisältäen myös mm. etäasennuksia ja käyttöopastusta. Tehtävässä vastaat yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, teet vianmäärittelyä ja ratkot laite- ja sovellustukeen liittyviä teknisiä vika- ja häiriötilanteita etäyhteyksiä hyödyntäen. 

Mitä toivomme Sinulta

Voit olla esim. vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva tietojenkäsittelyn tradenomi, datanomi tai insinööri. Myös harrastuneisuus tietotekniikan parista on erittäin arvokasta, joten kerrothan siitä hakemuksessasi. 

Olet toivottavasti jo työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä ja viihdyt ihmisten parissa, neuvoen ja auttaen heitä päivittäisissä tietotekniikkaan liittyvissä vikatilanteissa. Yhteydenottoja tulee laajasti hyvin erityyppisistä asioista, joten työskentely vaatii myös oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta tiedon ja ratkaisujen hakemiseen. 

Osa yhteydenotoista ovat englanninkielisiä ja siksi sinulla tulee olla valmius työskennellä suomen lisäksi myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän, mukavan ja osaavan tiimin sekä esihenkilön tuen. Pääset työskentelemään moderneilla työvälineillä nykyaikaisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden monipuoliseen tekniseen kehittymiseen. Tämä tehtävä voi olla myös erinomainen mahdollisuus vastavalmistuneelle saada työura käyntiin tunnetussa IT-alan palveluyrityksessä. Tällä hetkellä työtä tehdään 100% toimistolla, joten perehdytys saadaan tehtyä mahdollisimman onnistuneesti, pääset tutustumaan ammattitaitoiseen tiimiin ja esimiehesi tuki on saatavilla heti tarvittaessa. 

Lisätietoja

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinulle mielenkiintoiselta, niin laita CV:tä ja hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin: Neea Turunen (neea@poolia.fi tai 020 7290 843) ja Maria Kostenko (maria@poolia.fi tai 020 7290 847). 

CGI Suomi Oy 

CGI yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. CGI:n vahva toimialakokemus ja -näkemys sekä tuloskeskeinen toimintatapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Asiantuntijat työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti toimipisteitä on jopa yli 400.

Luotettavan asiakassuhteen rakentaminen on aina kaiken tekemisen keskiössä. CGI on paikallisesti läsnä ja tarjoaa organisaatioille aina huippuluokan näkemystä, edelläkävijyyttä ja asiantuntemusta liiketoiminnasta ja modernista teknologiasta. Näin sinä pystyt palvelemaan omia asiakkaitasi entistäkin paremmin ja olemaan aina askeleen edellä kilpailijoitasi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
16.05.2022
Viitenumero
6469681
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843