Helsinki

Service Desk Specialist

Haetko pitkäaikaista työpaikkaa IT-alalta? Haemme nyt globaalille IT ulkoistuspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme CGI:lle energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä Service Desk Specialisteja työskentelemään teknisissä puhelintukitehtävissä. 

Työtehtäväsi

Kyseessä on puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää Windows työasemaympäristöön liittyvää laajaa teknistä asiakastukityötä, sisältäen myös mm. etäasennuksia ja käyttöopastusta. Tehtävässä vastaat yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, teet vianmäärittelyä ja ratkot laite- ja sovellustukeen liittyviä teknisiä vika- ja häiriötilanteita etäyhteyksien avulla. 

Toivomme sinulta

  • Tehtävän kannalta soveltuvaa koulutusta (esim. tietojenkäsittelyn tradenomi, datanomi tai insinööri).
  • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta tai it-tuen/service deskin tyyppisistä tehtävistä. Myös harrastuneisuus tietotekniikan parissa on erittäin arvokasta.
  • Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä kykyä ratkaista ja neuvoa ongelmatilanteissa.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on plussaa. 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän, mukavan ja osaavan tiimin sekä esihenkilön tuen. Pääset työskentelemään moderneilla työvälineillä nykyaikaisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden monipuoliseen tekniseen kehittymiseen. Tämä tehtävä voi olla myös erinomainen mahdollisuus vastavalmistuneelle saada työura käyntiin tunnetussa IT-alan palveluyrityksessä. Tällä hetkellä työtä tehdään 100% toimistolla, joten perehdytys saadaan tehtyä mahdollisimman onnistuneesti, pääset tutustumaan ammattitaitoiseen tiimiin ja esimiehesi tuki on saatavilla heti tarvittaessa. 

Lisätietoja

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinulle mielenkiintoiselta, niin laita CV:tä ja hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin: Neea Turunen (neea@poolia.fi tai 020 7290 843), Maria Kostenko (maria@poolia.fi tai 020 7290 847) ja Sakari Tuomainen (sakari@poolia.fi & 020 7290 846).

CGI Suomi Oy 

CGI yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. CGI:n vahva toimialakokemus ja -näkemys sekä tuloskeskeinen toimintatapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Asiantuntijat työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti toimipisteitä on jopa yli 400.

Luotettavan asiakassuhteen rakentaminen on aina kaiken tekemisen keskiössä. CGI on paikallisesti läsnä ja tarjoaa organisaatioille aina huippuluokan näkemystä, edelläkävijyyttä ja asiantuntemusta liiketoiminnasta ja modernista teknologiasta. Näin sinä pystyt palvelemaan omia asiakkaitasi entistäkin paremmin ja olemaan aina askeleen edellä kilpailijoitasi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
04.08.2022
Viitenumero
7625089
Yhteyshenkilö

Maria Kostenko

maria@poolia.fi

p. +358 20 7290 847