Uusimaa

Sikalatyöntekijä

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Porlammin Potkalle huolellista ja vastuullista sikalatyöntekijää.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

 

Työtehtävä 

Sisältää sikojen hoitoa Porlammilla. Työhön kuuluu myös pesua painepesurilla (tyhjentyneiden sikaosastojen pesu ja desinfiointi) 2-3 pvä viikossa. Vaihtoehtona voidaan sopia että kyseinen työntekijä keskittyy vain pesuihin ja työaika on sen mukainen n. 20 h/vko. Sikalatyöntekijän on osattava työskennellä itsenäisesti, mutta myös yhteistyössä tiimin kanssa. Työssä esiintyy myös fyysisesti raskaita vaiheita, joten toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa. Työ ei sovi rehu- tai eläinpölylle allergisille henkilöille. Työajat ovat 8-16 välisenä aikaina. Työtunteja tarjoamme joustavasti tilanteesi ja toiveesi huomioiden. 

Odotamme

– Rauhallista ja vastuullista työotetta 
– Suomen tai englannin kielen taitoa 
– Kokemusta eläinten hoidosta 

Tarjoamme

– Kesätyöpaikan, mutta mahdollisuus pidemmällekin työsuhteelle 
– Hyvän perehdytyksen työhön 
– Asuntomahdollisuus neuvoteltavissa 
– Mukavan työpaikan pienessä tiimissä 

Työsuhde on määräaikaisuus Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kautta, mutta mahdollisuus jatkolle on olemassa.  

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Toimi pian, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@poolia.fi/ puh. 0207290850. 

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

 

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
31.05.2023
Viitenumero
16953363
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850