Jyväskylä

Sovellusmyynnin asiantuntija Jyväskylään

Etsimme nyt tunnetulle ohjelmistoratkaisuja tarjoavalle asiakkaallemme ratkaisuorientoitunutta Asiantuntijaa sovellusmyyntiin Jyväskylään!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mitä työpöydältäsi löytyy

Tulet toiminaan osana viiden hengen myyntitiimiä, jossa tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti tiettyjen ohjelmistoratkaisujen uusmyynti, asiakaskontaktointi ja tiedusteluihin vastaaminen. Tehtävässä on kyse asiakkaiden konsultoimisesta ja ratkaisumyynnistä (pääasiassa puhelimitse ja etäyhteyksin) ja siksi siinä yhdistyykin oivasti myyntityön tarjoamat mahdollisuudet ja haasteet sekä asiantuntijatehtävän vaihtelevat tilanteet ja monipuolisuus.

Mitä toivomme

Sovit porukkaan loistavasti, jos asiakastyytyväisyys ja heidän ongelmiensa ratkaiseminen ovat työmotivaatiosi lähde. Tämän lisäksi luotettava, tiimihenkinen, ahkera, sekä asiakas- ja ratkaisukeskeinen työskentelyote ovat ominaispiirteitäsi. Toivoisimme myös, että taustastasi löytyy kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä, olet elementissäsi puhelimen ääressä sekä olet tottunut myös neuvomaan ja tukemaan asiakkaita uusien ratkaisujen äärellä.

Mitä on tarjolla

Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat Jyväskylän keskustan läheisyydessä, jossa sinua odottaa ammattitaitoiset kollegat sekä tiimi, jossa vallitsee avoin ja rehellinen tekemisen meininki. Saat tukea, vastuuta ja vapautta koko organisaatiolta päivittäiseen työhösi, jotta pääset oppimaan ja kehittymään. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen sekä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot

Jos mielenkiintosi heräsi, hae tehtävään lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Jos mielessäsi on jotain kysyttävää, rekrytointikonsulttimme Sanna Majava ja Annastiina Korpi (sanna@poolia.fi ja annastiina@poolia.fi) auttavat sinua mielellään.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.03.2020
Viitenumero
1626965
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835