Espoo

Sovellusneuvoja

Haemme nyt taloushallinnon ohjelmistoasiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä Sovellusneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon Keilaniemeen.

Työtehtävät

Työssäsi ohjeistat ja neuvot yritysasiakkaita pilvipalveluna toimivaan taloushallinnon ohjelmistoon (mm. Procountor) liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä.

Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjille suunnattujen tukimateriaalien (esim. kirjallisten ohjeistuksien) tekemistä ja päivittämistä. Lisäksi olet mukana innovatiivisessa tiimissä kehittämässä työkaluja ja uusia toimintatapoja. 

Edellytykset

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja olet asiakaslähtöinen sekä itseohjautuva ja joustava ongelmien selvittelijä/ratkaisija. Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus Procountor-ohjelmiston käytöstä ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi. Arvostamme myös kirjanpidon/reskontorien parissa hankittua työkokemusta.

Lisätietoja

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilöt

Tarja Laakso
tarja @poolia.fi
020 7290 837

Neea Turunen
neea@poolia.fi
020 729 0843

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
16.07.2021
Viitenumero
4148530
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837