Espoo

Sovellusneuvoja/kesätyö

Tule a+tiimiimme tekemään toimialan parasta asiakaspalvelua! Me Accountor Finagolle olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountor Finagon avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+luokan työpaikka.

Oletko etsimämme kesäkauden sovellusneuvoja?

Finagon Asiakaspalvelu on Accountor Finagon strategian keskeinen onnistumistekijä. Tarjoamme asiakkaillemme sovellustukea ja autamme erilaisissa Finagon sovellusten käyttöön liittyvissä kysymyksissä.  Autamme asiakkaitamme, jotta he pystyvät hyödyntämään ohjelmistoa optimaalisesti ja synnyttämään numeroista näkemyksiä.

Työssäsi vastaat Procountor – taloushallintaohjelmistoon liittyviin kysymyksiin ja pyrit helpottamaan asiakkaiden arkea ratkaisemalla heidän pulmiaan liittyen esimerkiksi laskutukseen, sovelluksen toimintaan ja ominaisuuksiin.  Pyrit kartoittamaan asiakkaan tarpeet kokonaisuutena ja löydät jokaiselle asiakkaalle juuri hänen tilanteeseensa sopivan ratkaisun. 

Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjille suunnattujen tukimateriaalien (esim. kirjallisten ohjeistuksien) tekemistä ja päivittämistä. Lisäksi olet mukana työkalujen ja toimintatapojen kehittämisessä. Myös proaktiivinen asiakkaiden kontaktointi on osa toimenkuvaasi. Työskentelet tiimissä, josta löytyy niin uraansa aloittelevia kuin erittäin osaavia ohjelmistoalan ja taloushallinnon ammattilaisia, joilta saat tukea päivittäiseen oppimiseesi ja työhösi. 

Procountor-ohjelmisto on pienille ja keskisuurille asiakkaille kohdennettu sähköisen taloushallinnon markkinajohtaja. Ohjelmisto käsittää taloushallinnon tärkeimmät osa-alueet, kuten reskontrat, palkat, matkalaskut ja kirjanpidon.

Onnistumisen avaimet

  • Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai puhelintyöstä.
  • Sinulla on kaupallinen koulutus tai kokemusta esimerkiksi pankki-, ohjelmisto- ja/tai taloushallinnon alan tehtävistä.
  • Käytät näppärästi erilaisia järjestelmiä.
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.
  • Kirjanpidollinen osaaminen sekä aiempi taloushallinnon tai tikettijärjestelmien tuntemus ovat tässä tehtävässä iso plussa.

Tehtävässä työskentelet osana Asiakaspalvelutiimiämme, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapojamme ja jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti, ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi etkä pelkää muutoksia. Asiakkaan tyytyväisyys on sinulle sydämen asia! Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Tutustu meihin

Haluamme kasvaa ja kehittyä paremmaksi kanssasi, joten lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmin. Kerro meille, miksi haet paikkaa ja mikä mielestäsi asiakaspalvelussa on tärkeintä.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa pikimmiten ja kestää joustavasti 31.08. tai 30.09.2021 saakka.  

Yhteistyökumppanimme Poolia Suomi Oy:n rekrytointikonsultit Sanna Majava ja Tarja Laakso kertovat sinulle mielellään lisää. Sähköposti etunimi@poolia.fi tai puhelimitse Sanna 020 7290 838 ja Tarja 020 7290 837. 

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Voit tutustua meihin myös sosiaalisen median kanavissamme.

Accountor Finago

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita pk-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla.

Olemme osa Accountor-konsernia, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme prosessien digitalisoinnissa. Palveluksessamme on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Vuonna 2019 Accountor Groupin liikevaihto oli 245 miljoonaa euroa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
04.05.2021
Viitenumero
3687098
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838