Helsinki

Specialty Care Coordinator

AbbVie etsii nyt kauttamme koordinaattoria Specialty Care -liiketoimintayksikköön tukemaan myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, ja kyseessä on noin vuoden kestävä määräaikaisuus.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Toimit keskeisessä roolissa liiketoimintayksikössä tiiviissä yhteistyössä sen eri tiimien kanssa varmistaen tehokkuudellasi aktiviteettien onnistuneen toteutuksen. Olennaisena osana tehtävää on markkinointimateriaalien visualisoinnin viimeistely ja julkaisu valituissa digitaalisissa kanavissa. Lisäksi työpöydältäsi löytyy muun muassa tapahtuma- ja matkajärjestelyjä, myyntimateriaalin tuottamista, toimittajien hallinnointia sekä tilausten, laskujen ja sopimusten hallinnointia.

Edellytykset

Menestyäksesi tässä tehtävässä toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. markkinoinnin tradenomi
  • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
  • Erinomaisia IT-taitoja mukaanlukien visualisoinnin ja digitaalisen markkinoinnin työkalut (mm. Indesign, Adobe Acrobat ja Photoshop, Salesforce)
  • Vähintään 3-5 vuoden kokemusta assistentin tehtävistä
  • Näyttöä visualisointiin liittyvistä tehtävistä
  • Joustavaa asennetta ja hyviä tiimitaitoja sekä jatkuvaa halukkuutta kehittyä, itseohjautuvuutta sekä huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta

Edut

Abbvie tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi innovatiivisessa, kansainvälisessä ja dynaamisessa organisaatiossa sekä tärkeän roolin myynnin ja markkinoinnin tukena. Sinua ympäröivät asiantuntevat työkaverit sekä kannustava ympäristö paikassa, joka on monena vuonna palkittu yhtenä Suomen parhaimmista työpaikoista.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit ja koet soveltuvasi tehtävään, lähetä meille englannin kielinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana.

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh: 020 7290 838 / sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
puh: 020 7290 837 / tarja@poolia.fi

Abbvie

AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö. Keskittymme kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Tutkimus- ja kehitystyömme lähtökohtana on aina potilas. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 47 000 henkeä ja toimimme yli 175 maassa.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Tärkeimpiin terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukevat työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Lue lisää meistä täältä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
15.10.2020
Viitenumero
2406893
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838