Pietarsaari

Suunnittelija

Haemme Japrotek Oy Ab:lle SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtäviisi kuuluu:

Tehtävänäsi on säiliö- ja painelaitesuunnittelu osana suunnittelutiimiämme. Toimit tärkeänä linkkinä myynnin, asiakkaan ja tuotannon välillä vastaten asiakaslähtöisen suunnittelutyön lisäksi esimerkiksi materiaalihankintojen tukemisesta.

Odotamme:

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä. Olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen insinööri, jolla on ratkaisukykyjä. Kotimarkkinamme ovat pohjoismaat ja merkittävä osa tuotannostamme menee vientiin, joten englannin kielen taidosta on paljon hyötyä. Lisäksi toivomme sinulta kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistoista. Voit olla myös nuori suunnittelija tai juuri koulusta valmistunut tulevaisuuden kyky. Paineastia & säiliösuunnittelu kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

– vakituisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
– kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä urakehitysmahdollisuudet 
– mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja osallistua yrityksen kehittämiseen 
– ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Japrotek Oy Ab

Pietarsaaressa toimiva Japrotek Oy Ab kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla paineastioita kuten kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelua, johon sisältyvät tuotteiden suunnittelu, tuotekehitys, valmistus, asennus sekä käynnistys-, huolto- ja varaosapalvelut. Japrotekin asiakkaina on globaalisti toimivia, maailman johtavia puunjalostus-, kemian ja metallurgisen energiateollisuuden yrityksiä. Japrotek Oy Ab työllistää noin 55 henkilöä. Lisätietoja www.japrotek.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Pietarsaari
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.12.2019
Viitenumero
1131521
Yhteyshenkilö