Helsinki

Talous- ja toimistoassistentti

Ruoholahdessa sijaitseva asiakkaamme hakee kauttamme monipuolisiin taloushallinnon ja toimiston tehtäviin omatoimista ja reipasta assistenttia. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on kestoltaan pitkäaikainen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Toimenkuvaasi kuuluvat laskutusprosessin hallinnointi, tilaustenkäsittely ja kk-laskutukset, myyntireskontra sekä muita avustavia taloushallinnon tehtäviä (mm. myyntiraportit, tilien täsmäytys, ostolaskujen tarkastus). Lisäksi hoidat muita toimiston yleisiä tehtäviä kuten tarviketilaukset, toimitilojen sekä sopimusten hallinnointi.

Pystyt myös omalla tekemiselläsi ja osaamisellasi vaikuttamaan siihen, miten toimenkuvasi muotoutuu ja esimerkiksi halutessasi toimia sisäisen asiakaspalvelun parissa tai toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotossa. 

Odotamme sinulta:

– Oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
– Kokemusta vastaavanlaisista toimiston, hallinnon ja talousosaston tehtävistä
– Hyvää englanninkielen taitoa sekä ajantasalla olevia it-taitoja (ml. kokemusta taloushallinnon järjestelmistä)
– Kiinnostusta oppia ja kehittyä
– Asiakaspalvelu asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja

Arvostamme ennen kaikkea myönteistä ja positiivista suhtautumista työtehtäviin, rohkeutta tarttua hommiin ja toimia tiimissä. Muita hyviä piirteitä ovat joustavuus, luovuus, heittäytyminen, pelisilmä ja huumorintaju.

Lisätiedot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja itsenäisen työn mukavassa ja kansainvälisessä työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä työtehtävässäsi.

Aloitamme välittömästi hakemusten käsittelyn, joten mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian tai ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Kerrothan myös palkkatoiveesi hakemuksessa.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
14.08.2019
Viitenumero
250117
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835