Helsinki

Taloushallinnon asiantuntija

Asiakkaamme Inlook-konserni hakee nyt kauttamme taloushallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Herttoniemeen.

Työtehtävät

Olet osa myyntireskontran sekä projektihallinnan pientiimiä Inlookin konsernipalveluissa. Työtehtäviisi projektihallinnan puolella tulee kuulumaan muun muassa projektien perustaminen järjestelmään, laskuttaminen, vakuuksien hakeminen, tapahtumien siirto, verottajaraportointi sekä asiakastyytyväisyyskyselyiden lähettäminen. Myyntireskontran osalta hoidat yhdessä tiimikaverien kanssa perintää sekä laskutusta ja pidät asiakasrekisterin ajan tasalla.  Toimenkuvaan sisältyy myös avustavia kirjanpidon tehtäviä, kuten tiliotteiden kirjausta ja kirjanpidon muistioiden tekemistä.

Odotamme sinulta

Sopivaa koulutustaustaa sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Kärsivällisyys on valttia, koska liikkuvia osia on paljon ja kaikki tieto ei ole aina heti valmiina saatavilla. Oma-aloitteellisuus ja kyky nähdä kokonaisuuksia on tärkeää. Arvostamme aktiivista otetta ja reipasta asennetta!

Pääasiallinen työkalusi on Microsoftin D365. Emme edellytä aiempaa kokemusta ohjelman käyttämisestä, mutta se katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Meillä pääset osaksi Inlookin vahvaa kasvutarinaa ja mukavaa taloustiimiä. Työskentelet sisärakentamisen edelläkävijällä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingissä Herttoniemen teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella (virtuaalivierailulle pääkonttoriin pääset verkkosivuiltamme www.inlook.fi).

Useita vuosikymmeniä kestävät työsuhteet ja pieni vaihtuvuus työntekijöiden keskuudessa kertovat siitä, että teemme jotain oikein. Haluamme pitää ihmisistä huolta – siksi isoissa päätöksissä henkilöstö huomioidaan ja henkilöstöetuja kehitetään. Sen lisäksi, että olemme varma palkanmaksaja ja vakavarainen konserni, tarjoamme henkilökunnallemme runsaasti muun muassa työhyvinvointia tukevia tapahtumia.

Kiinnostuitko?

Kysymyksiisi vastaa Poolialta: Kati Rahikka, kati@poolia.fi tai 2.10 lähtien 020 7290 833.

Jos vielä haluat lisätietoja roolista, tiimistä sekä Inlookilla työskentelystä, rekrytoiva esihenkilö Sanna Leskinen sanna.leskinen@inlook.fi, 0400-175 280 on tavoitettavissa seuraavina ajankohtina:

ma 25.9. klo 13–14, ke 27.9. klo 9–10, to 28.9. klo 9–11 ja pe 29.9. klo 12–14

Inlook

Inlook-konserni on vuonna 1967 perustettu suomalainen sisärakentamiseen keskittynyt palvelukonserni ja sisärakentamisen mestari. Toteutamme korkealaatuisia, toimivia, vaikuttavia ja viihtyisiä tiloja yhteistyössä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja muiden rakentajien kanssa. Päätoimialoja konsernissa ovat sisäkattojen ja -seinien urakointi, niihin liittyvien tuotteiden markkinointi sekä kokonaisvaltainen sisärakentaminen. Arjessa toteutuvat arvomme ovat ammattitaito, henkilöstön kunnioittaminen, asiakaslähtöisyys ja edelläkävijyys. Näistä meillä ei tingitä.

 siirry yrityksen kotisivuille

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
19.09.2023
Viitenumero
14285247
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833