Helsinki

Taloushallinnon asiantuntija

Premium Group on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä, jossa laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Vaativa asiakaskunta arvostaa henkilökohtaista palvelua ja tiimien asiantuntijuutta. Haemme nyt Premium Groupin vahvan ja vakaan kasvun tueksi Helsingin Katajanokalle TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät ja edellytykset

Asiantuntijana toimenkuvasi sisältää laajasti kaikkia yhtiömuotoisten asiakkaiden taloushallintoon liittyviä tehtäviä juoksevan kirjanpidon kokonaisvastuusta aina asiakkaan taloushallinnon kokonaisvastuuseen. Asiakkaan tilinpäätöksen hoitaminen on sinulle tuttua ja osaat neuvoa asiakasta.

Edellytykset

Sinulle on kertynyt käytännön kokemusta usean vuoden ajalta ja sinulla on hyvä kaupallinen koulutus. Hallitset juoksevan kirjanpidon ja ymmärrät taloushallinnon vaatimien toimintojen kokonaisuuden. Osaat myös neuvoa ja ohjata taloushallinnon uransa alussa olevia työkavereitasi. Odotamme, että olet toiminut sähköisten taloushallinnon ohjelmien parissa; esim.  Procountor ja Netvisor, jotka ovat Premium Groupilla käytössä. Asiakaspalvelu on sinulle tuttua ja se sujuu hyvin suomeksi ja myös englanniksi tarvittaessa – ruotsin kielitaito on suureksi eduksi.

Arvostamme

Arvostamme haluasi kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Kysyt rohkeasti neuvoa, jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti. Pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen asiakkaiden ja tiimin kanssa. Huumorintajukaan ei ole haitaksi rennossa työyhteisössä!

Tarjoamme

Premium Group tarjoaa taloushallinnon omakseen kokevalle henkilölle mahdollisuuden mielekkääseen ja motivoivaan työhön sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoaan yhä pidemmälle. Mukavien työkavereiden lisäksi saat bonuksena mahtavan sijainnin aivan Helsingin ytimessä!

Lisätietoja

Haethan tehtävää heti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä tietoihisi ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja saat Pooliasta Tarja Laaksolta, tarja@poolia.fi / 020 7290 837.

Premium Group 

Premium syntyi vuonna 2007 halusta auttaa asiakasta hallinnoimaan kokonaisuuksia family office -periaatteella. Kymmenen vuotta myöhemmin Premium on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä.Meillä laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Tämän vuoksi suosimme usein tiimityöskentelyä laki- ja talouspuolen ammattilaistemme kesken. Jatkuvasti kouluttautuva henkilöstömme on aina ajan hermolla. Kun ajantasainen tieto on sekä asiakkaan että Premiumin koko tiimin käytössä, voimme toimia asiakkaan kanssa kuin yksi yritys. Tavoitteenamme on rakentaa Premiumista laki- ja talouspalveluiden näkemyksellisin toimija ja alan halutuin työpaikka.

Siirry yrityksen kotisivuille

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.03.2022
Viitenumero
5957141
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837