Helsinki

Taloushallinnon assistentti

Haemme asiakkaallemme Falck Oy:lle Helsinkiin Taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen lokakuun loppuun asti. Aloitus on pikainen, joten haethan pikimmiten.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tässä tehtävässä pääpaino on yrityksen taloushallinnon avustavissa tehtävissä kuten laskutuksessa sekä myynti- ja ostoreskontran hoitamisessa. Lisäksi tehtävään kuuluu asiakaspalvelua ja muita yleisiä toimistotehtäviä.

Edellytykset

Etsimme tarkkaa ja huolellista numeroihmistä. Pärjätäksesi tehtävässä sinulla tulee olla osaamista Salesforce– ja Microsoft Dynamics NAV (2015) järjestelmistä sekä Basware alustasta. HUOM Navin käyttökokemus on välttämätön.

Tämän lisäksi sinulta löytyy yleistuntemusta tai vähintään ymmärrystä taloushallinnon prosessista, olet nopea oppimaan uutta ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi (kirjallinen ja suullinen osaaminen). 

Lisätiedot

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen jo tänään! Kerrothan myös palkkatoiveesi hakemuksessa.

Falck Oy

Falck on vuonna 1906 perustettu kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tarkoituksena on estää onnettomuuksia, hätätilanteita ja sairauksia sekä pelastaa hädässä olevia ja auttaa sairaita. Falck Groupin pääkonttori sijaitsee Tanskassa ja kaikkiaan groupilla on toimintaa 46 eri maassa. 

Suomessa Falckin toimintaan kuuluu matkahätäpalvelut sekä hinaus- ja tiepalvelut. Näitä tukevat lukuisat 24h puhelinpalvelut, joita tuotetaan muun muassa vakuutusyhtiöille ja automaahantuojille. Falckilla työskentelee Suomessa noin 100 ammattilaisen lisäksi n. 50 yrittäjää työntekijöineen hinaus- ja tiepalvelualan verkostossa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
01.08.2019
Viitenumero
259294
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835