Helsinki

Taloushallinnon osaaja / Kirjanpitäjä

Etsimme Satakerta Rödl & Partnerin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan tilitoimistoon kansainvälisten asiakkaiden tiimiin osaavaa kirjanpitäjää monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Tehtävä on vakinainen ja aloitus sopimuksen mukaan kesälomien jälkeen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Satakerran asiakaskunnassa on kasvavan kansainvälisen asiakaskannan lisäksi paljon kotimaisia menestyviä startupeja sekä jo toiminnassaan vakiintuneita yrityksiä. Hoitaisit itsenäisesti, yhteistyössä tiimisi kanssa, asiakasyritysten kirjanpidon, raportoinnin, alv-laskennan ja -ilmoitukset, tilinpäätökset, veroilmoitukset ja yhtiöhallinnon.

Edellytykset

Tärkein ominaisuutesi on halu huolehtia asiakkaista kokonaisvaltaisesti. Arvostamme kokemusta sähköisestä taloushallinnosta, tuntemusta Procountor, Microsoft Navision tai SAP ohjelmistoista sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. KLT-tutkinto tai halukkuus sen suorittamiseen katsotaan eduksi.

Edut

Satakerta panostaa henkilökunnan työhyvinvointiin mm. runsailla koulutusmahdollisuuksilla, erilaisin virkistystapahtumin ja monipuolisin eduin. Tyytyväiset asiakkaat ja heiltä saatu positiivinen palaute on hyvä työhyvinvoinnin lisääjä!

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka.

Satakerta Rödl & Partner Oy

Satakerta Rödl & Partner Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Helsingin toimistomme sijaitsee ydinkeskustassa, Kalevankadulla Hotelli Tornia vastapäätä. Tarjoamme kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme kokonaisvaltaisia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Voit lukea meistä lisää osoitteesta www.satakerta.fi

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.08.2019
Viitenumero
252222
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833