Helsinki

Taloushallinnon palveluvastaava

Asiakkaamme tavoitteena on olla alansa kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi siellä tehdään monet asiat eri tavalla kuin kilpailijat ja he uskovat, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Pääset mukaan asiakkaamme iloiseen ja Suomen parhaimmistosta koostuvaan porukkaan - osaksi ammattitaitoisia ja kehitysmyönteisiä liiketoiminnan, taloushallinnon ja pilvipalveluiden parissa työskentelevien huipputyyppien joukkoa.  
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Taloushallinnon palveluvastaavana

päätehtävänäsi on johtaa asiakkuuden palvelutuotantoa asiakashoitomallin ja asiakassuunnitelman mukaisesti.

Yhdessä konsultin kanssa määrittelet, suunnittelet ja toteutat taloushallinnon palveluratkaisuja. Vastaat, että palvelun tuotanto hoituu sujuvasti ja asiakaslupausten mukaisesti, ja olet myös itse valmis käärimään hihat tarpeen tullen.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että 

  • ymmärrät taloushallinnon järjestelmiä ja olet jo ansainnut kannuksesi erilaisten talousprosessien, kuten kirjanpidon ja reskontrien parissa toimimisesta
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa
  • olet tiimipelaaja ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus
  • olet valmis ottamaan vastuuta ja toimimaan suoraan asiakasrajapinnassa

Toivomme myös, että pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja organisoimaan niin omat kuin palvelutiimisi työt.

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle? 

Asiakkaaltamme löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissa työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaiden liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken tämän lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla.

Toimistolla pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista. 

Hakuohjeet 

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis viipyilemättä! 

Aloitus on pikimmin/sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Majava ja Tarja Laakso.

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh: +358 20 7290 838

Tarja Laakso
puh: +358 20 7290 837

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
05.09.2019
Viitenumero
462721
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838