Helsinki

Talouspäällikkö

Etsimme nyt asiakkaallemme Talousvastaavaa vähintään vuoden mittaiseen määräaikaisuuteen (hyvin todennäköinen jatko) merkittävään rooliin osaksi suositun Helsingissä sijaitsevan nähtävyyden johtoa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakkaamme on toiseksi suurin elämyksiä tuottava toimija maailmassa. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtäväsi

Vastuullasi on pitää huolta nähtävyyden talouden jokapäiväisestä pyörimisestä. Tämä tarkoittaa kaikkea niin kuukausittaisesta kirjanpidosta, tilinpäätöksiin, viranomaisilmoituksiin ja palkanlaskentaan kuin myös raportoimiseen sekä auditointiin osallistumiseen. Lisäksi olet aktiivisesti mukana nähtävyyden strategisessa kehittämisessä osana johtoa.

Mitä toivomme

Voit olla motivoitunut alan ammattilainen tai osaaja matkalla siihen. Odotamme sinulta kuitenkin syvää ymmärrystä talouden paikallisista toimintatavoista sekä säädöksistä. Sinulla tulisi myös olla loistavat kommunikointi-, yhteistyö- ja organisointitaidot sekä energiaa ja kunnianhimoa tuoda jatkuvaa menestystä nähtävyydelle. Olennaisinta on, että sinulta löytyy kokemusta työskentelystä erilaisista talouden ympäristöistä sekä taitoa tuottaa kuukausittaista kirjanpitoa.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja omaat vahvat kommunikointitaidot suomeksi sekä englanniksi (niin suullisesti kuin kirjallisesti) yhdessä hyvän työmotivaatiosi kanssa. IT-taitosi ovat hyvät, mukaan lukien vahvat Excel-taidot sekä aiempaa kokemusta taloushallinnon järjestelmistä. Olet joustava sekä pystyt hallitsemaan samanaikaisesti monia projekteja ja kokonaisuuksia, jotta aikatauluissa pysytään.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos hauska, jännittävä sekä ainutkertainen mahdollisuus viihteen ja elämyksien maailmassa kiinnostaa niin tämä tehtävä voi olla juuri sinulle. Tarjolla on mahdollisuus kehittyä ammattilaisena vastuullisessa sekä merkittävässä roolissa osana globaalia organisaatiota.

Valjasta taloushallinnon osaamisesi englanninkielisen CV:n ja hakemuksen muotoon palkkatoiveineen ja jätä se meille mahdollisimman pian. Vastauksia kysymyksiisi ja lisätietoja tehtävästä antaa Annastiina Korpi (p. 020 7290 835, annastiina@poolia.fi).

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
16.06.2020
Viitenumero
2042701
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835