Helsinki

Talouspäällikkö

Etsimme vakuutusmeklaripalveluita tarjoavalle asiakkaallemme Söderberg & Partners Finland Oy:lle TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin taloudenhoidon tehtäviin. 

Työtehtävät

Talouspäällikkönä vastaat yrityksen taloushallinnosta kokonaisuudessaan. Tehtäviisi kuuluvat mm.

– sisäinen ja ulkoinen laskenta tilinpäätöksineen (kirjanpito ulkoistettu)
– talouden suunnittelu, seuranta ja kehittäminen
– budjetointi ja raportointi sekä Suomessa, että emoyhtiölle Ruotsiin
– seuraat lukuja, analysoit niitä ja annat näkemyksesi päätöksenteon tueksi

Pidät myös aktiivisesti yhteyttä tilitoimistoihin, palkanlaskijoihin sekä muihin sidosryhmiin.  Otat vastuun omasta työstäsi ja autat työkavereitakin tarpeen tullen. Sinulla on näkemystä ja ideoita Söderberg & Partnersin taloushallinnon prosessien kehittämiseen, etkä pelkää jakaa niitä.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta

Sinulla on jo usean vuoden kokemus vaativista tehtävistä taloushallinnossa. Kattavan taloushallinnon osaamisen lisäksi sinulla on vahvat tietotekniset taidot, hallitset erityisesti Excelin sekä muut taloushallinnon järjestelmät. Kansainvälisessä konsernissa hoidat asioita sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito on eduksi, mutta ei välttämätön. Sinulla on kokemusta konsernitason toiminnasta sekä ymmärrystä IFRS:stä sekä arvonlisäverosta. Olisi hienoa, jos olet kiinnostunut vakuutusalasta yleisesti. Sinulla on myös tehtävään soveltuva koulutustausta

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on hyvä työmotivaatio. Olet joustava sekä pystyt hallitsemaan samanaikaisesti monia kokonaisuuksia.

Tarjoamme

Saat meillä mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä arvostettuna asiantuntijana. Roolisi on vastuullinen ja olet meillä tärkeä osa kokonaisuutta. Palkkasi on reilu ja kilpailukykyinen.

Työyhteisömme on mukava ja työsuhde-edut hyvät (mm. laajennettu työterveyshuolto, hyvä vakuutusturva, lounas- ja virike-etu). Olemme varanneet sinulle paikan viihtyisässä työpisteessämme valitsemallasi paikkakunnalla, mutta teemme toki joustavasti etätöitä. Voit vaikuttaa omiin työaikoihisi sekä työskentelypaikkaasi.

Perehdytämme sinut hyvin uuteen tehtävääsi ja käytössäsi on markkinoiden parhaat sähköiset järjestelmät sekä toimivat, hyvät työvälineet. Meillä kukin auttaa kaveria ja sinäkin sovit hyvin joukkoomme, jos suhtaudut työhösi vastuuntuntoisesti ja ylpeydellä.

Odotamme innolla tapaamistasi!

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta:

Kati Rahikka
kati@poolia.fi
020 7290 833

Sakari Tuomainen
sakari@poolia.fi
020 7290 846

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! 

Söderberg & Partners Finland Oy 

Söderberg & Partners kuuluu Suomen suurimpiin vakuutusmeklariyrityksiin ja on osa kansainvälistä Söderberg & Partners -konsernia. Tarjoamme paikallista, henkilökohtaista vakuutusalan asiantuntijapalvelua kansainvälisellä twistillä. Suhtaudumme intohimolla tekemäämme työhön ja katsomme aina tulevaisuuteen – näytämme suuntaa koko toimialalle. Meillä työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen moderneilla työvälineillä ja positiivisella fiiliksellä. Tavoitteemme on aina löytää asiakkaalle paras ratkaisu. Tule mukaan rakentamaan kasvua kanssamme! 

Meillä on yrittäjämäinen ja arvoihimme pohjautuva yrityskulttuuri, jossa työntekijöillä on korkeat tavoitteet, vahva sitoutuminen sekä kiinnostus omaan osaamisalueeseensa.

Tutustu meihin tästä linkistä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.05.2022
Viitenumero
6624351
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833