Helsinki

Talouspäällikkö

Etsimme Suomen Keskinäiselle Lääkevahinkovakuutusyhtiölle TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät 

Talouspäällikkönä tulet vastaamaan Lääkevahinkovakuutuksen taloushallinnosta sekä sisäisestä ja ulkoisesta talousraportoinnista. Lisäksi osallistut sijoitustoimintaan ja vastaat sijoitusraportoinnista sekä muista sijoitustoiminnan ns. middle office -tehtävistä. Varsinainen kirjanpito viranomaisraportointeineen on ulkoistettu, mutta rooliisi kuuluu kirjanpidon kontrollointi sekä kuukausittaisten talousraporttien laatiminen kirjanpidon tietojen perusteella.

Toimenkuvaasi tulee myös kuulumaan:

  • solvenssiraporttien kokoaminen ja raportointi Finanssivalvontaan
  • osallistuminen sijoitustyöryhmän työhön sihteerin roolissa sekä osallistuminen sijoitusinstrumenttien valintaan, salkun hallintaan ja yhteydenpitoon varainhoitajiin
  • yhteydenpito Suomen Sijoitustutkimukseen, jonne sijoitusraportointi on ulkoistettu sekä sijoitusraporttien oikeellisuuden varmistaminen

Työskentelet tiiviisti yhteistyössä Lääkevahinkovakuutuksen aktuaarin sekä riskienhallintapäällikön kanssa.

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM) ja kokemusta vastaavanlaisesta taloushallinnon roolista. Eduksi luemme kokemuksen sijoitustoiminnasta ja/tai solvenssiraportoinnista. Sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen osaaminen on etu. Hallitset MS Office-ohjelmat sekä taloushallinnon yleisimmät ohjelmat. Henkilönä olet järjestelmällinen, luotettava, tarkka sekä joustava ja omaksut uusia asioita nopeasti. 

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi mukavan tiimin tukemana. Toimiston viihtyisät tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan metroaseman tuntumassa. Osittainen etätyöskentely on myös mahdollista.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä tietoihisi cv:n lisäksi hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tarja Laakso, tarja@poolia.fi / 020 7290 837 ja Juho Honkanen, juho@poolia.fi / 020 7290 848.

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö on Suomen Lääkevahinkokorvausosuuskunnan perustama vakuutusyhtiö, joka myöntää osuuskunnalle lääkkeiden käyttäjien turvaksi lääkevahinkovakuutuksen. Lääkevahinkovakuutuksesta korvataan Suomessa kulutukseen luovutetuista tai lääketutkimuksessa käytetyistä, lääkelain mukaisista lääkkeistä käyttäjille aiheutuneet, hoitotilanteeseen nähden yllättävät haittavaikutukset. Yhtiö on pieni erikoisvakuutusyhtiö, jossa pääset näköalapaikalla perehtymään lääkevahinkoihin ja niiden korvaamiseen liittyviin erityiskysymyksiin.

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö aloitti toimintansa 1.1.2012.

Siirry yrityksen verkkosivuille tästä.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
07.12.2022
Viitenumero
9666443
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837