Vantaa

Talouspäällikkö

Haemme nyt asiakkaallemme Keravalle TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen työsuhteeseen. Aloitus heti/sopimuksen mukaan
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Vastaat pienen yhtiön taloushallinnosta sisältäen tilinpäätökset, tulo- ja arvonlisäveroasiat, budjetoinnit, kassaennusteet sekä raportoinnin emoyhtiölle ja johdolle. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yleishallintoa sisältäen henkilöstöhallinnon.

Pääpaino tehtävässä on liiketoiminnan tukeminen, ohjaaminen ja kehittäminen taloustiedon kautta mutta  toimenkuva sisältää myös taloushallinnon rutiineja

Toimintojen sujuvuus ja edelleen kehittäminen ovat merkittävä osa tehtäviäsi ja toimit paikallisen johtoryhmän jäsenenä.  Raportoinnin hoidat itsenäisesti emoyhtiölle. Tukenasi on talousassistentti ja toimit paikallisen johtajan alaisuudessa.

Edellytykset

Pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi. Saksan kielen osaaminen on eduksi.  Hallitset hyvin excelin ja SAP:n osaaminen on eduksi. Toimit itsenäisesti ja samalla yhteistyössä muun organisaation kanssa. Teet asiat vastuullisesti ja huolellisesti valmiiksi. Olet aloitteellinen, toimeen tarttuva ja dynaaminen. Aikataulupaineiden keskellä joustava työskentely on sinulle helppoa.

Edut

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön monipuolisten tehtävien parissa. 

Lisätiedot

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti.

Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +35820 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.08.2019
Viitenumero
283525
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833