Kerava

Talousvastaavan kesälomasijaisuus

Etsimme kansainvälisiä logistiikka- ja kuljetuspalveluita tarjoavalle asiakasyrityksellemme Pynnönen International Ltd Oy:lle kesälomasijaista taloushallinnon tehtäviin ajalle 25.5. – 18.6.2020, josta ensimmäinen viikko on varattu perehdytykselle.  
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Toimenkuvasi muodostuu kirjanpidon päivittäisistä työtehtävistä; tiliotteiden ja viitesiirtojen nouto, myyntilaskujen siirto ja nouto, ostolaskujen siirto, tiliotteiden kirjaaminen sekä ostolaskujen käsittely ja maksatus. Tämän lisäksi sijaisuuden aikana lasketaan urakka- ja tuntipalkat ja tehdään ilmoitukset tulorekisteriin.

Edellytykset

Olet kokenut ja ammattitaitoinen talousvastaava, joka pystyy itsenäisesti hoitamaan mainitut kirjanpitoon ja palkkahallintoon liittyvät tehtävät. Edellytämme myös Tikon talousohjelmiston käyttökokemusta. Työntekijänä olet tarkka, järjestelmällinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja omaksut nopeasti uusia asioita.

Lisätiedot

Odotamme tietojasi cv:n ja hakemuksen kera! Muistathan myös mainita palkkatoiveesi.

Yhteyshenkilöt

Poolia Suomi Oy:

Tarja Laakso
+358 20 729 0837
tarja@poolia.fi

Sanna Majava
+358 20 729 0838
sanna@poolia.fi

Pynnönen International Ltd Oy

Pynnönen International Ltd Oy on kansainvälisiä logistiikka- ja kuljetuspalveluita sekä huolintaa ja varastointipalveluja tarjoava yhtiö. Yhtiön toiminta-ajatus on edistää asiakkaan liiketoimintaa tarjoamalla mahdollisimman sujuvat, helpot ja kustannustehokkaat logistiikkaratkaisut. Olemme tässä onnistuneet, sillä monet asiakassuhteistamme on kymmenien vuosien pituisia. Tarjoamme kuljetuspalveluita vaativiin logistiikkahaasteisiin sekä kustannustehokasta arkilogistiikkaa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
03.03.2020
Viitenumero
1560262
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837