Helsinki

Team Leader

Etsimme nyt asiakkaallemme Cloudpointille kokenutta Ohjelmistokehittäjää uudeksi Tiiminvetäjäksi sekä osaksi rakentamaan täysin uutta toimintaa!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät 

Tiiminvetäjänä pääset rakentamaan uutta tiimiä ja kehittämään uutta tuotetta ohjelmistokehittäjien sekä PO:n kanssa erilaisten asiakasprojektien muodossa. Vastuullesi kuuluu koko projektien elinkaaren hallinta sekä kokonaisvaltainen tiimisi työn johtaminen ja organisoiminen. Olet tärkeässä roolissa kommunikoiden eri sidosryhmien välillä ja olet aktiivisesti sekä poikkitoiminnallisesti yhteistyössä tiimisi, kollegoittesi sekä asiakkaiden kanssa. Päivittäisessä työssäsi vastaat projektien suunnittelusta ja resurssoinnista, tavoitteiden täyttymisestä sekä seuraat ja raportoit niiden edistymistä. Toimit myös vahvasti asiakasrajapinnassa konsultoiden asiakkaita sekä osallistut projektien suunnitteluun tuomalla niihin oman näkemyksesi ja panoksesi.

Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus rakentaa omaa rooliasi sekä tuoda omia ideoitasi ja toimintatapoja osaksi Cloudpointin kasvavaa toimintaa!

Toivoisimme sinulla olevan: 

  • Useamman vuoden kokemusta ohjelmistokehittämisestä, erityisesti backend-puolelta
  • Python / Java / tai muuta palvelinpuolen ohjelmointikieli osaamista
  • Javascript / CSS osaamista
  • Vahvaa ymmärrystä pilvipalveluista ja arkkitehtuureista sekä halua kehittyä Google Cloud Architect sertifioiduksi ammattilaiseksi
  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä kykyä kommunikoida eri sidosryhmien välillä (business & technical)
  • Kokemusta projektijohtamisesta (mm. aikataulutus, resurssointi, organisoiminen, riskienhallinta)
  • Ongelmanratkaisukykyä sekä avoin ja proaktiivinen sekä ennakkoluuloton asenne
  • Ymmärrystä laadukkaista ja asiakaslähtöisistä IT-ratkaisuista ja niiden menestyksekkäästä toteuttamisesta
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito

Cloudpoint tarjoaa sinulle 

Cloudpointilla kehitetään jatkuvasti uusia työtapoja ja työympäristöä, joten myös sinä saat mahdollisuuden kehittyä ja tehdä oman näköistä työtä. Pääset tekemään ja vaikuttamaan erilaisiin asiakasprojekteihin omien mielenkiintojesi mukaan. 

Pääset osaksi kannustavaa ja avointa työyhteisöä, missä tehdään tiiviisti yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa. Cloudpointilla kannustetaan ja tuetaan työntekijöitä jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen Google Cloud-asiantuntijaksi muun muassa sertifikaattien avulla.

Heräsikö kiinnostuksesi? 

Jos heräsi niin valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon ja jätä se sekä ansioluettelosi palkkatoiveen kera meille mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Neea Turunen, 0207290843 tai neea@poolia.fi & Annastiina Korpi, 0207290835 tai annastiina@poolia.fi

Cloudpoint Oy 

Pilviympäristöjen asiantuntija
Cloudpoint Oy on suomalainen, vuonna 2009 perustettu Google Cloud -palveluiden asiantuntija ja virallinen Google Premier Partner. Olemme Suomen johtava Chrome-laitteiden kumppani sekä tunnettu ja luotettu pilviympäristöjen käyttöönottaja. Asiakkainamme on noin 150 suomalaiskuntaa sekä laaja joukko eri kokoisia ja eri toimialojen yrityksiä.

Cloudpoint on asiakkaan strateginen kumppani kaikissa Google-ympäristön käytön vaiheissa. Rakennamme asiakkaalle sopivat askeleet pilviympäristöön siirtymiseen, huolehdimme Google Cloud -ratkaisujen tietoturvallisesta käyttöönotosta ja koulutamme henkilöstön ottamaan kaiken hyödyn irti uusista toimintatavoista ja työvälineistä. Eikä yhteistyö asiakkaan kanssa lopu käyttöönottoon: tuemme ja koulutamme asiakasta niin pitkään kuin tarve on. 

Sovelluskehittäjä
Pilviratkaisujen lisäksi Cloudpointilla toiminnan toinen tärkeä osa on sovelluskehitys. Asiakkaitamme varten ja yhdessä heidän kanssaan luomme niin pieniä integraatioita kuin kokonaisia suurempia tietojärjestelmiäkin – aivan kuten asiakas haluaa. 

Kansainvälinen toimija 
Vuodesta 2019 lähtien Cloudpoint on ollut osa kansainvälistä Delling Cloudia, minkä ansiosta käytössämme on kymmenien asiantuntijoiden verkosto eri puolilta Eurooppaa.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.10.2021
Viitenumero
4347568
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835