Helsinki

Tech Recruiter

Poolia IT kasvaa ja kehittyy ja etsimmekin nyt osaksi asiantuntevaa Talent Acquisition -tiimiämme IT ja Tech alueista innostunutta tekijää, jolla on aitoa halua sekä kiinnostusta tulla suorahakujen, rekrytointien ja konsultoinnin ammattilaisista muodostuvan kokeneiden tiimiläistemme uudeksi työkaveriksi.  Etsimme Kalevankadun toimipisteellemme konsultoivaa ja tavoitteellista TECH RECRUITERIA vakituiseen työsuhteeseen.

Miltä päiväsi näyttävät?

Työsi pitää sisällään rekrytoinnin vaihtelevia tehtäviä, kuten asiakkaiden konsultointia, suorahakua LinkedIn:stä ja muista kanavista, hakija- ja rekrytointiviestintää, ilmoitustekstien laatimista, tukimateriaalien luomista rekrytointiprosesseihin, haastatteluja, tiedusteluihin vastaamista, asiakasneuvotteluja sekä osin myös asiakkaisiimme ja työntekijöihimme kohdistuvaa neuvontaa. Tärkeää on sujuva hakijaviestintä ja sitä kautta hakuprosessien tehokas edistäminen. Toimenkuvasi tarkempi painotus on myös räätälöitävissä osaamisesi ja toiveittesi mukaisesti.

Mikään päiväsi ei ole samanlainen ja se tekee arjestasi vaihtelevan, kiinnostavan sekä kehittävän. Oleellisinta on tarjota laadukas asiakas-, hakija- ja työntekijäkokemus, sillä kaikki tämä on meille erittäin arvokasta ja merkityksellistä.

Työskentelet vaihtelevien (pääosin) asiantuntijahakujen parissa, titteleinä esim. Project Manager, Solution Architect, Software Developer, System Specialist, iOS Developer, Service Desk Specialist jne. Kohderyhmääsi ovat sekä kokeneemmat asiantuntijat että opintojensa loppuvaiheessa olevat työelämään siirtyvät ICT- ja teknologia-alan nuoret osaajat.

Työskentelytahti on vaihteleva ja tilanteet muuttuvaisia, oma työskentelytyylisi tulee olla siten myös hyvin joustava ja sopeutuvainen sekä ratkaisuhenkinen. Osallistut myös kanssamme oppilaitosyhteistyöhön ja sen kehittämiseen sekä olet mukana messu- ja korkeakouluvierailuissa.

Mitä toivomme sinulta?

Taustaltasi olet jo jonkin verran kokemusta omaava IT-rekrytoija tai sitten olet opintojesi ja muun työkokemuksesi kautta saanut tehtävää tukevaa kokemusta ja sinulla on vahva kiinnostus oppia ja kehittyä rekrytoijana. Kokemus suorahausta katsotaan erityisen arvokkaaksi. 

Ennen kaikkea odotamme kuitenkin positiivista suhtautumista teknologia- ja rekrytointialaa kohtaan, kiinnostusta alan trendeihin sekä jatkuvaan kehitykseen liittyen. Olet utelias ja se mitä et tiedä olet valmis kysymään tai ottamaan oma-aloitteisesti selvää. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja kykenet työskentelemään omatoimisesti ja hallitsemaan oman aikataulusi niin, että saat vietyä asioita eteenpäin sovittujen aikataulujen puitteissa. Sosiaalisen median ja esim. LinkedInin hyödyntäminen hakijakartoituksessa on hyvin oleellista tässä roolissa ja siksi toivommekin sinulta ajantasaisia taitoja ja ymmärrystä sen käytöstä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Tämä tehtävä tarjoaa huippumahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisen tehtäväkentän pariin erittäin joustavassa työympäristössä (joustavat työajat ja mahdollisuuden etäpäivien pitämiseen).
  • Tässä tiimissä sinuun luotetaan ja saat mahdollisuuden oppia lisää modernin rekrytoinnin keinoista ja kehittyä rekrytointi- ja suorahakualalla kokeneiden rekrytoijien rinnalla, yhteistyömahdollisuuksia teknologia-alalla tunnettujen organisaatioiden kanssa sekä mahdollisuuden olla luomassa uutta pienessä asiantuntijarekrytointeihin keskittyneessä tiimissä.
  • Poolia IT:llä on useita pitkäaikaisia asiakkuuksia ja tänä vuonna keskitymme myös kasvun hakemiseen ja uusien asiakasmarkkinoiden kartoittamiseen, joten pääset mukaan uusiin asiakkuuksiin heti alusta alkaen.
  • Olemme myös valmiita palkitsemaan onnistumisista ja saat olla mukana ideoimassa sekä toteuttamassa erilaisia henkilöstötapahtumia sekä osallistua oman porukan vapaamuotoisiin tapahtumiin ja juhliin!
  • Lisäksi sinulle kuuluu kattavat työsuhde-edut, kuten lounas-, hieronta- ja puhelinetu sekä työterveyshuolto.

Lisätiedot

Mikäli kaikki tämä herätti mielenkiintosi, niin kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksen ja CV:n tai LinkedIn profiilin muodossa. Haethan tehtävää pian, sillä otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Majava (020 7290 838 & sanna@poolia.fi) ja Janette Andersson (020 7290 839 & janette@poolia.fi). 

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -virtuaalimessuilla!

Poolia IT

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
07.01.2022
Viitenumero
5417677
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838