Espoo

Technical Product Manager

Tule mukaan asiakkaamme huipputekijöitten tiimiin. Moderni ja jatkuvasti kehittyvä vakavarainen sekä omalla alallaan johtava asiakkaamme on taloushallinnon ohjelmistokehitystalo ja osa isoa konsernia, jolla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa.  Haemme asiakkaamme tuotekehitystiimiin Technical Product Manageria
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtäviisi kuuluu

Olet hakemamme tekninen tuotepäällikkö, mikäli sinulla on yleistä tietoa ohjelmistoarkkitehtuureista, integraatioista ja ohjelmistokehitysprosesseista. Asiakaskeskeinen asenne ja hyvät toiminnalliset vuorovaikutustaidot ovat myös välttämättömiä tässä roolissa.

Päätehtäviisi kuuluu uusien ominaisuuksien ja parannusten kehittäminen sekä toteuttaminen, aikataulut ja budjetit huomioon ottaen. Olet vastuussa siitä, että sinulla on kokonaiskuva tiimin kehityshankkeista, sidosryhmäviestinnästä sekä yhteistyöstä muiden kehitystiimien kanssa.

Olet tuoteomistaja (PO) yhdessä tuotekehityksen Scrum -tiimin kanssa. Tiimisi työskentelee pääjärjestelmän -tuoteperheen (tuoteperheessä neljä muuta alaohjelmistoa) kanssa. Hallitset tiimisi backlogia määrittelemällä tarinoita, asettamalla ne tärkeysjärjestykseen ja tarkentamalla niitä yhdessä kehitystiimin kanssa. Osallistut myös tuotteiden roadmappien suunnitteluun ja tuotebacklogin parantamiseen. Joka kerta, kun tiimisi kehittämä tuote julkaistaan, varmistat sisäisen viestinnän ja dokumentaation, järjestät esittelyissä ja autat valmistelemaan mahdollisia lisäyksiä yhdessä tiimisi kanssa.

Näillä taidoilla ja ominaisuuksilla sinulla on etulyöntiasema

Sinulla on ohjelmistokehityksen tausta (esim. Ohjelmistokehittäjänä tai arkkitehtina) ja tunnet ohjelmistoarkkitehtuureja, integraatioita ja sovellusliittymiä. Sinulla on aiempaa kokemusta kaupallisten ohjelmistojen tuotekehityksestä (tuoteominaisuuksien määrittäminen, toimittaminen ja julkaiseminen jne.). Sinulla on vankka tietämys ketteristä menetelmistä ja prosesseista (Scrum, Kanban jne.)
Ja vielä; sinulla on kokemusta Scrum -tuotteen omistajana, tuotepäällikkönä tai muuna asiaankuuluvana tekijänä. Olet osoittanut kykysi johtaa itseäsi ja saavuttaa tuloksia, olet myös taitava järjestämään, priorisoimaan, hallitsemaan aikatauluasi ja keskittymään. Sinulla on erinomaiset viestintätaidot, joita tarvitaan liiketoiminnan tarpeiden muuttamiseen teknisiksi termeiksi ja kommunikointiin sidosryhmien kanssa. Sinulla on myös vahvat ihmissuhdetaidot ja kyky päätöksentekoon.

Englannin kieli on työskentelykielesi, mutta koska toimialueesi liittyy läheisesti suomalaiseen työlainsäädäntöön ja veroviranomaisiin,  tarvitaan tähän tehtävään myös riittävä suomen kielen taito. 

Arvostamme kokemustasi seuraavilta toimialoilta: taloushallinto, kirjanpito tai pankkitoiminta.

Tässä asiakkaamme käyttämiä teknologioita:

 • Java 14
 • Vaadin front-end framework
 • React (for mobile development)
 • MySQL
 • Azure
 • Machine learning
 • Kafka
 • Jenkins
 • Docker
 • Kubernetes

Asiakkaamme uskoo jatkuvaan parantamiseen ja tapaan tehdä ketterää ohjelmistokehitystä.

DevOps -ajattelutapa on sisäänrakennettua ja jatkuva pyrkimys virtaviivaistaa jatkuvan integroinnin (Continuous Integration) prosesseja, jotta päivittäinen kehittäminen ja tuotteen ylläpito olisi mahdollisimman sujuvaa ja nopeaa.

Ketterässä kehitysprosessissa käytettävät työkalut ovat:

 • Slack
 • Jira
 • Confluence
 • Bitbucket

Miksi liittyä asiakkaamme tiimiin?

 • Et ole yksin: ympärilläsi on asiantuntijaryhmä, joka edesauttaa ideointia ja palautteen saamisen/antamisen kulttuuria 
 • Todella kansainvälinen ryhmä ammattilaisia, jotka tekevät tiiminä laadukasta ohjelmistoa
 • Rento ja luottavainen ilmapiiri, jonka voi aistia sekä toimistossa että etätyössä
 • Haastavia ja palkitsevia tehtäviä
 • Merkittävä etupaletti:

– Kilpailukykyinen palkka ja bonusohjelma
– Esimiehesi toimii henkilökohtaisena valmentajanasi; hän tukee sinua, hyvinvointiasi ja uraasi säännöllisesti –  ja varaa sinulle aikaa 
– Vuosibudjetti ammatilliseen kehittämiseen 
– Joustavat työajat ja etätyö 
– Laajat työterveyspalvelut 
– lounas- ja virkistysetuja 
– Työntekijöiden ideoimat ja johtamat virkistyskerhot -myös virtuaalisesti

Lisätietoja

  Pyrimme täyttämään tehtävän pikaisesti ja siksi aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi, jätä siis oma hakemuksesi pikimmin.

  Annastiina Korpi, annastiina@poolia.fi, tel +358 20 7290 835 
  Sanna Majava, sanna@poolia.fi, tel +358 20 7290 838.

  Poolia IT Oy

  Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Seuraa Pooliaa Somessa!
  LinkedIn Facebook Instagram Twitter

  Sijainti
  Espoo
  Työsuhteen tyyppi
  Vakituinen
  Ilmoitus jätetty
  08.10.2021
  Viitenumero
  4689740
  Yhteyshenkilö

  Sanna Majava

  sanna@poolia.fi

  p. +358 20 729 0838