Espoo

Technical Sales Support

Espoon Koskelossa sijaitseva Teknisen tukkukaupan asiakkaamme  Dana Sac etsii nyt TEKNISTÄ MYYNNINTUKEA kasvavaan joukkoonsa. Tehtävän tarkoitus on tukea myyntiä teknisesti ja hallinnoida huoltoprojekteja.

Työtehtävät

– Teknisen järjestelmän (technical portal) pääkäyttäjä
– Myydä ja tarjota asiakkaille Danan tuotteita
– Huoltoprojekteista huolehtiminen laskutukseen saakka (laskutus työmääräimet, työtunnit yms)
– Laivarekisteriluokkien teknisiä tukitoimia
– Asiakaslaatutiimissä toimiminen
– Muut tekniset tukitoimet

Edellytykset

Toivomme sinulta:
– Tekniikanalan insinöörikoulutusta tai vastaavaa sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä
– Erinomaisia IT-taitoja; Office 365, SAP:n osaaminen plussaa
– Hyvää englannin kielen teknistä taitoa, ruotsin kielen osaaminen on plussaa.

Toivomme sinulta myös erinomaista asiakaspalveluasennetta ja paineensietokykyä. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet itseohjautuva, huolellinen sekä tarkka ja ripeä.

Edut

Pääset työskentelemään kompaktiin myyntiorganisaatioon ja saat mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka sähköpostitse kati@poolia.fi tai puhelimitse numerossa +358 20 7290 833.

Käymme hakemuksia aktiivisesti läpi sitä mukaan, kun vastaanotamme niitä. Työn aloituspäivä on joustava, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -virtuaalimessuilla!

Dana Sac Finland Oy

Dana perustettiin vuonna 1904, ja globaalissa tiimissämme työskentelee nykyään yli 38000 huippuammattilaista 33 maassa ja kuudessa eri maanosassa. Danan visio on olla maailmanlaajuinen johtaja tehokkaissa voimansiirto ja energianhallintaratkaisuissa muokkaamalla kestävän kehityksen etenemistä kekseliäisyyden ja toteutuksen avulla sekä tekemällä uskomattomasta totta kaikkialla, missä ihmiset elävät, työskentelevät ja toimivat. Tämä tehtävä kiteytyy yrityksemme motossa: People Finding A Better Way.

Osana Dana – konsernia takaamme parhaan palvelukonseptin paikallisille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille. Tarjoamme kattavan paketin sähkömekaanisia ja hydraulisia järjestelmiä teollisuus sekä mobiili applikaatioihin. Nämä sisältävät huollon modernisoinnin ja suunnittelun varsinaisten komponenttien lisäksi.

Lue lisää meistä: tästä linkistä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
12.12.2021
Viitenumero
4817225
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833