Helsinki

Technical Specialist

Haluatko oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä pilvipalveluiden ammattilaiseksi? Etsimme asiakkaallemme Cloudpointille kokenutta Technical Specialistia, jolla on intoa ja halua kehittyä voimakkaasti kasvavan Google Cloud -liiketoiminnan mukana sekä vahvistaa teknisen tiimin asiantuntijuutta. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät 

Tehtäviisi kuuluu jatkuvan teknisen asiakastukityön (pääosin 2-tason mutta myös 1-tasoa) tarjoaminen loppuasiakkaille sekä erilaisten toiminnallisten ongelmien ratkominen. Tulet myös vastaamaan loppuasiakkaiden Google Workspace käyttöönottojen toteuttamisesta sekä muista erilaisista asiakasprojekteista. Olet tärkeissä roolissa neuvomassa asiakkaita sekä teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi pääset aktiivisesti konsultoimaan asiakkaita, tukemaan myyntiä teknisestä näkökulmasta sekä toimimaan teknisenä projektipäällikkönä erikokoisissa projekteissa. 

Toivoisimme, että: 

  • Olet henkilö, jolle asiakaskommunikointi on luontevaa ja motivoidut asiakkaiden auttamisesta sekä ongelmien ratkomisesta
  • Sinulla on aiempaa IT-tuen kokemusta sekä omaat kyvyn ymmärtää asiakastarpeita 
  • Haluat jatkuvasti oppia uutta ja innostut teknisistä haasteista
  • Sinulla on aiempaa kokemusta pilvipalveluista (GCP, AWS, Azure), päätelaitteista, niiden hallintaympäristöistä sekä hakemistopalveluista
  • Sinulla on jo mahdollisesti em. asioihin liittyviä sertifiointeja tai motivaatiota ja halua sertifioitua
  • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä omaat systemaattisen työskentelyotteen
  • Organisoit omaa työtäsi tehokkaasti sekä omaat positiivisen asenteen asiakasrajapinnassa toimimiseen

Lisäksi toivoisimme, että sinulla on motivaatiota kasvaa Google Cloud -asiantuntijaksi sekä jatkuvasti kehittää itseäsi muun muassa kouluttautumalla ja sertifioinneilla. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä edellytys.

Cloudpoint tarjoaa sinulle 

Cloudpointilla kehitetään jatkuvasti uusia työtapoja ja työympäristöä, joten myös sinä saat mahdollisuuden kehittyä ja tehdä oman näköistä työtä. Pääset tekemään ja vaikuttamaan erilaisiin asiakasprojekteihin omien mielenkiintojesi mukaan. 

Pääset osaksi kannustavaa ja avointa työyhteisöä, missä tehdään tiiviisti yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa. Cloudpointilla aidosti kannustetaan ja tuetaan työntekijöitä jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen Google Cloud-asiantuntijaksi muun muassa sertifikaattien avulla.

Heräsikö kiinnostuksesi? 

Jos heräsi niin valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon ja jätä se sekä ansioluettelosi palkkatoiveen kera meille mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Neea Turunen, 0207290843 tai neea@poolia.fi & Annastiina Korpi, 0207290835 tai annastiina@poolia.fi

Cloudpoint Oy 

Pilviympäristöjen asiantuntija
Cloudpoint Oy on suomalainen, vuonna 2009 perustettu Google Cloud -palveluiden asiantuntija ja virallinen Google Premier Partner. Olemme Suomen johtava Chrome-laitteiden kumppani sekä tunnettu ja luotettu pilviympäristöjen käyttöönottaja. Asiakkainamme on noin 150 suomalaiskuntaa sekä laaja joukko eri kokoisia ja eri toimialojen yrityksiä.

Cloudpoint on asiakkaan strateginen kumppani kaikissa Google-ympäristön käytön vaiheissa. Rakennamme asiakkaalle sopivat askeleet pilviympäristöön siirtymiseen, huolehdimme Google Cloud -ratkaisujen tietoturvallisesta käyttöönotosta ja koulutamme henkilöstön ottamaan kaiken hyödyn irti uusista toimintatavoista ja työvälineistä. Eikä yhteistyö asiakkaan kanssa lopu käyttöönottoon: tuemme ja koulutamme asiakasta niin pitkään kuin tarve on. 

Sovelluskehittäjä
Pilviratkaisujen lisäksi Cloudpointilla toiminnan toinen tärkeä osa on sovelluskehitys. Asiakkaitamme varten ja yhdessä heidän kanssaan luomme niin pieniä integraatioita kuin kokonaisia suurempia tietojärjestelmiäkin – aivan kuten asiakas haluaa. 

Kansainvälinen toimija 
Vuodesta 2019 lähtien Cloudpoint on ollut osa kansainvälistä Delling Cloudia, minkä ansiosta käytössämme on kymmenien asiantuntijoiden verkosto eri puolilta Eurooppaa.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.10.2021
Viitenumero
4344788
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835