Varsinais-Suomi

Tekninen myyjä

Etsimme Varsinais-Suomeen rakenteellisen paloturvallisuusalan asiakkaallemme vakituiseen tehtävään ammattimaista teknistä myyjää B2B-myyntiin!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä työpäiväsi muodostuvat

Tällä alalla kauppaa tehdään pääasiassa henkilökohtaisesti kasvotusten. Tehtäviisi teknisenä myyjänä kuuluu asiakaskäyntien lisäksi aktiivinen prospekti asiakkaiden hankinta seuraamalla alkavia työmaita ja hankkeita. 

Asiakkaan kontaktointi tapahtuu puhelimen ja sähköpostin lisäksi myös asiakaskäynneillä, joissa pääset tuomaan oman persoonasi peliin. Myyt tuotteita/palveluita kartoittaen asiakkaan tarpeet ja kilpailuttamalla nykyiset palvelut.

Tässä tehtävässä menestyäksesi

Myyminen ja tuloksen teko on sinulle ominaista sekä asiakkaat ja uuden kaupan mahdollisuus ajavat sinua työssäsi päivittäin. Sinulla on aito kiinnostus liiketoimintaa kohtaan ja asiakkaan tarpeen tunnistaminen on sinulle luontaista. Hallitset myyntiprosessin asiakasta kuunnellen ja osaat esitellä tarjottavat tuotteet/palvelut asiakkaalle houkuttelevalla tavalla. 

Tässä roolissa ei voi jäädä paikoilleen, sillä muut menevät tällöin lujaa ohi. Olethan siis oma-aloitteinen, itsenäinen ja rakennat kalenteriasi tehokkaasti. Lisäksi omaat jo kokemusta teknisestä myynnistä sekä koet mielenkiintoa paloturvallisuusalaa kohtaan. Lisäksi ilmaiset itseäsi erinomaisesti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Olet mukava ja huumorintajuinen tiimipelaaja, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Mitä on tarjolla

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen paikan kokeneiden osaajien parissa sekä haastavan ja itsenäisen työtehtävän. Oma panoksesi ja aktiivisuutesi on tärkeää koko yritykselle, joten tavoitteellisuutesi näkyy yrityksen tuloksen lisäksi myös sinun palkkapussissasi. Lisäksi pääset oppimaan ja kehittämään omaa ammattitaitoasi huipputekijöiden ja -tuotteiden parissa!

Lisätiedot

Toimipiste sijaitsee Turun seudulla mutta työ on hyvin liikkuvaa, joten siksi oma auto ja ajokortti on alkuun toivottavaa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kohdalla nopeasti. 

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.10.2019
Viitenumero
696490
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835