Espoo

Testauskoordinaattori

Etsimme nyt asiakkaallemme CertyHub:lle Testivalvojaa/Testikoordinaattoria osa-aikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Työtehtävät

Työhösi kuuluu pääsääntöisesti testikeskuksemme asiakkaiden valvonta etätoteutuksina. Työskentely tapahtuu tietokonepäätteen avulla pääsääntöisesti Espoossa Pohjois-Tapiolan toimipisteessä. Etätestivalvonnan vastuisiin kuuluu testiläisten vilpillisen käyttäytymisen ehkäisy sekä ohjaus niissä tapauksissa, joissa ohjaaminen on sallittua.

Työhösi kuuluu myös ajoittain testikeskukseen paikan päälle saapuvien asiakkaiden vastaanottaminen, sisään kirjaaminen, henkilöiden valvominen testiprosessin ajan sekä huolehtia, että kaikki sujuu prosessin mukaisesti aina testin päättymiseen ja asiakkaan uloskirjaamiseen asti. Lisäksi työhön kuuluu testivarausten tekoa sekä s-postitse että puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua. 

Työskentely tapahtuu pääosin heidän Pohjois-Tapiolan toimistollaan, mutta perehdytyksen jälkeen voit myös tehdä etävalvontaa. Tehtävässä on myös mahdollisuus tulevaisuudessa tehdä Göteborgin toimistolla valvontatehtäviä.

CertyHub tiimi kouluttaa työntekijät jokaiseen tehtävään ja valvontatehtäviin kuuluu lisäksi työntekijän sertifikaatin suorittaminen yhteistyökumppaneidemme prosesseihin ja järjestelmiin.

Työaika tulee olemaan noin 20h/viikko. Työvuorojen suhteen ollaan joustavia ja pystyt sopimaan näistä esimiehen kanssa kuukausikohtaisesti. 

Tehtävän palkkataso työsuhteen käynnistyessä on 12€/h. 

Edellytykset

Tehtävät sisältävät laajasti asiakaspalvelua, edellyttäen myös tarkkuutta, kärsivällisyyttä sekä positiivista otetta työskentelyyn. Voit olla esim. opiskelija tai elämäntilanteesi mahdollistaa muuten säännöllisen osa-aikatyöskentelyn. Toivomme että etsit pitkäaikaista osa-aikatyötä/tuntityötä ja pystyt sitoutumaan tuntityöhön pidempiaikaisesti.

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä ja, että koet luontevaksi asioida erilaisten ihmisten kanssa suomeksi ja englanniksi (muu kielitaito on etu). Sinulla on hyvät perus IT-taidot (Office) ja koska sertifikaatit suoritetaan useimmiten testioperaattoreiden omia ohjelmistoja käyttäen, on uusien ohjelmistojen ja järjestelmien omaksuminen myös tärkeää.

CertyHub tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen, mukavan työympäristön ja kannustavan viiden hengen tiimin, jolta saat tukea kaikissa tilanteissa. 

Miksi töihin CertyHub:lle?

Työyhteisömme on reilu, kannustava, ammattimainen ja helposti lähestyttävä. Teemme töitä kovaa ja innolla, kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikkea ei voi eikä tarvitse itse tietää, jolloin avuliaat työkaverit varmistavat, että saat tarvittavan tuen työhösi. Meillä saat olla rehellisesti oma itsesi ja annamme sinulle tilaa kehittää ja kehittyä porukassamme. Väkinäisyyteen emme pakota, eikä kaikkien huonoille vitseille ole pakko nauraa. Suosimme joustavuutta ja aitoja kehitysmahdollisuuksia kaavamaisuuden ja jähmeiden prosessien sijaan. Nyt palkattava henkilö pääsee loistamaan haettavassa roolissa, mutta huomioimme tulevaisuuden toiveet ja kehityspolut toiveidesi ja kykyjesi mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan CV:n ja hakemuksen kera mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Laakso, 0207290837 tai tarja@poolia.fi & Annastiina Korpi, 0207290835 tai annastiina@poolia.fi. 

Poolia IT on myös mukana Oikotien, Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Sovelton #juniorittöihin -kampanjassa – ilman junnuja ei tule sennuja!

CertyHub – alan suunnannäyttäjä

CertyHub keskittyy ihmisten sertifioimiseen ja osaamisen todentamiseen ammattimaisesti ja tietoturvallisesti. Tekemisessämme yhdistyvät vastuullinen ja ketterä toiminta sekä vankka vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus alalta. CertyHub on osa SwanIT konsernia ja toimii omana brändinään. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Göteborgissa.

Toimimme yhteistyössä isojen kansainvälisten tekijöiden kanssa, jotka jakavat visiomme laadukkaasta osaamisen todentamisen edistämisestä ja vastuullisesta liiketoiminnasta.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.09.2021
Viitenumero
4497285
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837