Espoo

Tietoliikenneasiantuntija / Erikoisverkot

Asiakkaamme Cinia etsii vakituiseen työsuhteeseen tietoliikenneasiantuntijaa. Tehtävässä pääset osallistumaan yhteiskunnan kannalta kriittisten ratkaisujen suunnitteluun ja ylläpitoon.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuvaasi kuuluu

Cinia hakee Erikoisverkot-tiimiinsä kokenutta tietoliikenneasiantuntijaa. Pääset tekemään töitä kriittisen infran, IoT-innovaattoreiden, sekä kansainvälisten suuryritysten tietoverkkojen erikoisvaatimusten parissa. Cinia rakentaa verkkoja eksoottisillakin medioilla (satelliittiyhteydet, itseorganisoituvat mesh-verkot, 5G / NB-IoT, yksityiset 5G-verkot) tavanomaisten kiinteiden L2/L3-verkkojen lisäksi.

Jos etsit monipuolista ja vaihtelevaa työtä, palat halusta päästä suunnittelemaan ja rakentamaan kriittisten verkkojen tietoliikenneratkaisuja sekä hiomaan uudenkarheita IoT-toteutuksia, tämä tehtävä sopii sinulle täydellisesti.
Jo kertyneen relevantin työkokemuksen lisäksi toivomme, että sinulla on halua ja kykyä oppia uutta, soveltaa aiempaa kokemustasi ja hyödyntää uusinta tietoliikenneteknologiaan täysin uudenlaisten ratkaisujen kehittämiseen. Cinialla saat erinomaisen tilaisuuden syventää osaamistasi entisestään alan muiden huippuosaajien kanssa.

Työsi tärkeimmät osa-alueet ovat pre-sales, toimitusprojektien läpivienti sekä operointi & tekninen tuki. Näissä tehtävissä onnistumista auttavat laaja tekniikan yleistuntemus, kyky omaksua ja yhdistellä uutta, luova ongelmanratkaisukyky sekä selkeä tapa viestiä ja esittää ratkaisuja asiakkaille. Aikataulujen ja lupausten pitäminen on asiakastyössä erityisen tärkeää ja järjestelmällinen työskentelytapa auttaa asioiden saattamisessa maaliin asti ajoissa. Jos ongelmia ilmaantuu, niiden ripeä ratkaiseminen vaatii hyviä hermoja ja vakaata kättä.

Sinulla tulisi olla osaamista näistä:

 • Reititetyt verkkoratkaisut (L2, L3, dynaaminen reititys)
 • Palomuurit
 • Linux – vähintään hyvä perusosaaminen
 • Palvelimet

Lisäksi eduksi on, jos hallitset:

 • VPN
 • Verkonvalvontaratkaisut
 • Verkkojen vianmäärittely ja -ratkaisut
 • Radiojärjestelmät

Miksi työskennellä Cinialla?

Cinia tarjoaa työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. He tekevät töitä moderneilla työvälineillä osaavassa tiimissä. He eivät jännitä tai pingota, mutta haluavat asiakkailleen parasta. Pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa hankkeissa ja kehittymään entistä kovemmaksi asiantuntijaksi. Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitetään jatkuvasti.

Etuihisi kuuluu mm:

 •  Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Työsuhdepolkupyöräetu
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot
 • Mahdollisuus käyttöetuautoon

Heräsikö kiinnostuksesi?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan CV:n/LinkedIn profiilin, palkkatoiveen ja hakemuksen kera mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolialta Janette Andersson (020 7290 839 / janette@poolia.fi), Elina Leskinen (020 7290 835 / elina@poolia.fi) tai Neea Turunen (020 7290 843 / neea@poolia.fi)

Cinia yrityksenä

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Tehtävänämme on parantaa Suomen kilpailukykyä, kansainvälisyyttä ja turvallista digiliikennettä toteuttamalla tulevaisuuden ratkaisuja.

Toimintamme perustana on vankka kokemus ja osaaminen, joka mahdollistaa tietoverkkojen, ohjelmistojen ja kyberturvallisuuden yhdistämisen räätälöidyksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on parantaa liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta, sekä mahdollistaa uusia toimintatapoja – ja mielenrauhan. Olemme näkymättömissä, mutta kaikkialla. Meitä on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat.

https://www.cinia.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
16.06.2022
Viitenumero
7088148
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843