Vantaa

Tietoliikenneasiantuntija / Junior

NetNordic Finland Oy kasvaa ja etsii tiimiinsä teknistä lisävahvistusta tietoverkkopuolelle. NetNordic on riippumaton systeemi-integraattori, joka toimii kaikissa Pohjoismaissa. Suomessa pääyhteistyökumppanimme verkkopuolella ovat Nokia, Arista, PaloAlto ja Icotera.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Nyt NetNordic  kasvaa ja etsii tiimiinsä teknistä lisävahvistusta Junior Tietoliikenneasiantuntijaa  tietoverkkopuolelle.

Edellytykset

Toivomme haettavalta henkilöltä osaamista erityisesti Linux-käyttöjärjestelmästä, ylläpidosta ja asennuksista (käyttöjärjestelmä ja sovellukset). Edellytämme myös perusosaamista tietoliikenneverkoista. Työtehtävät painottuvat aluksi access-verkkoihin, joihin annamme kattavan koulutuksen.

Sujuva suomen- ja englanninkieli niin suullisesti kuin kirjallisesti on perusedellytys tehtävässä. Hyvästä ruotsinkielen taidosta on paljon hyötyä, muttei ole välttämätön. Haettava henkilö voi olla vasta uransa alkutaipaleella, mutta mielellään jo opintonsa suorittanut.

Päivittäien olemme tekemisissä muun muassa seuraavien asioiden kanssa: MPLS, IS-IS,OSPF, Ethernet, IP, IP-VPN, IPv6, GPON, G.FAST, P2P, VPLS, PW, QinQ, Datacenter, BGP ,WLAN, SD-WAN…

Lisätiedot

Jos löydät itsesi edellä mainitusta tekstistä ja olet kiinnostunut vähän pienemmän organisaation vaihtelevista työpäivistä, hyvästä porukkahengestä sekä haluat vaikuttaa työpaikkasi ja -tehtäväsi kehittymiseen, saatat olla etsimämme henkilö

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

NetNordic Finland Oy

NetNordic on pohjoismainen riippumaton järjestelmäintegraattori, joka keskittyy ratkaisuihin ja palveluihin asiakkaillemme verkoissa, tietokeskuksissa, tietoturvassa ja yritysviestinnässä. Toimitamme tulevaisuuden älykkäitä IT-ratkaisuja. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ”paras seuralainen”, ts. että haluamme auttaa asiakkaitamme ainutlaatuisilla IT-haasteilla, jotta heillä on aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
05.10.2020
Viitenumero
2218976
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833