Vantaa

Tietoliikenneasiantuntija

NetNordic Finland Oy on riippumaton systeemi-integraattori, joka toimii kaikissa Pohjoismaissa. Suomessa pääyhteistyökumppanimme ovat Nokia, Juniper, PaloAlto, VeloCloud ja Genexis. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Nyt NetNordic  kasvaa ja etsii tiimiinsä teknistä lisävahvistusta Tietoliikenneasiantuntijaa.

Edellytykset

Toivomme haettavalta henkilöltä osaamista ja ymmärrystä joistakin seuraavista aihealueista: tietoliikenneoperaattoreiden kiinteät runkoverkot, tietoliikenneoperaattoreiden kiinteät access-verkot, konesalien tietoliikenneverkot ja yritysverkkoratkaisut (kytkinverkot, MPLS/L3-verkot, SD-WAN). 

Minkään tietyn valmistajan tuotteiden täydellinen osaaminen ei ole ehdoton vaatimus. Sitä huomattavasti tärkeämpää on valittavien henkilöiden innostus, pohjaton halu oppia uutta ja keksiä luovia ratkaisuja (“out-of-the-box”) erilaisiin tilanteisiin. Edellytämme kuitenkin kokemusta verkkojen/laitteiden konfiguroinneista ja ylläpidosta sekä vikatilanteiden hoidosta. Aikaisempi osaaminen operaattoriverkoista sekä Linux- ja palvelinosaaminen katsotaan eduksi.

Sujuva suomen- ja englanninkieli niin suullisesti kuin kirjallisesti on perusedellytys tehtävässä. Hyvästä ruotsinkielen taidosta on paljon hyötyä, muttei ole välttämätön. Haettava henkilö voi olla vasta uransa alkutaipaleella tai sitten jo vähän kokeneempikin – persoona ja oppimishalukkuus ratkaisevat enemmän.

Päivittäien olemme tekemisissä muun muassa seuraavien asioiden kanssa: MPLS, IS-IS,OSPF, Ethernet, IP, IP-VPN, IPv6, GPON, G.FAST, P2P, VPLS, PW, QinQ, Datacenter, BGP ,WLAN, SD-WAN…

Lisätiedot

Jos löydät itsesi edellä mainitusta tekstistä ja olet kiinnostunut vähän pienemmän organisaation vaihtelevista työpäivistä, hyvästä porukkahengestä sekä haluat vaikuttaa työpaikkasi ja -tehtäväsi kehittymiseen, saatat olla etsimämme henkilö!

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

NetNordic Finland Oy

NetNordic on pohjoismainen riippumaton järjestelmäintegraattori, joka keskittyy ratkaisuihin ja palveluihin asiakkaillemme verkoissa, konesaleissa ja tietoturvassa. Toimitamme tulevaisuuden älykkäitä IT-ratkaisuja. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme “Best Companion”, ts. että haluamme auttaa asiakkaitamme ainutlaatuisilla IT-haasteilla, jotta heillä on aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
26.02.2020
Viitenumero
1499028
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833