Espoo

Tietoturvaeksperttejä projekteihin

Haussa kokeneita Tietoturvaeksperttejä tietoturvatarkastushankkeisiin. Projektit alkavat mahdollisimman nopeasti ja kestävät vaihtelevasti useita vuosia.

  Asiakkaamme on hankkimassa hallinnollisen ja teknisen tietoturvan asiantuntijoita erilaisiin tietoturvatarkastusprojekteihin sekä projektipäällikköä tietojärjestelmien migraatioprojektiin. 

  Työtehtävät

  Tietoturvaosaajahankinnan tavoitteena on kehittää asiakkaiden ja konsernin ICT-projektien kohteena olevien tuotteiden sekä palveluiden turvallisuuden hallintaa. Tietoturva-asiantuntijat tekevät hankkeiden tietoturvan auditointeja, joissa yksilöidään mahdolliset tietoturvaongelmat ja annetaan ohjeet niiden ratkaisemiseen. 

  Projektipäällikön työ koostuu yrityksen operatiivisten tietojärjestelmien siirrosta vanhasta järjestelmäalustasta uuteen sekä uusien järjestelmien asennuksesta. Projektipäällikön tehtävänä on vastata projektin läpiviennistä, sisältäen suunnitelman tekemisen sekä
  toteuttamisen hallinnan raportoiden etenemisestä projektin ohjausryhmälle. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä yrityksen järjestelmävastaavien sekä palveluntarjoajan asiantuntijoiden kanssa Oulussa tai Jyväskylässä.

  Edellytykset

  • Tietoturva-asiantuntijoilla tulee olla vahvaa kokemusta tietoturvahankkeiden läpiviennistä teknisen asiantuntijan tai projektipäällikön roolissa, jossa tehtävä on sisältänyt tavoiteratkaisun kokonaisvaltaisen kuvaamisen. Hankkeet ovat tyypillisesti olleet ISO 27001- sertifikaattien käyttöönottoprojekteja tai KATAKRI- ja/tai GDPR- auditointiprosesseja asiakasorganisaatioissa
  • Tietoturva-auditointikokemusta kriteeristöjä, kuten Katakri, GDPR, PiTuKri, käyttäen. OSCP-sertifikaatti lasketaan lisäeduksi 
  • Projektipäälliköltä odotetaan kokemusta turvallisuuskriittisten tietojärjestelmien migraatioprojektien suunnittelusta ja läpiviennistä sekä teknistä ymmärrystä projektissa hallittavasta kokonaisuudesta.

  Lisätiedot

  Projektit sopivat erityisesti sinulle, jolla on vankkaa kokemusta tietourvatarkastuksista ja auditointikriteeristöistä sekä haluat toimia yrityksesi kautta tai freelancerina. Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt viimeistään elokuussa 2021.

  Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi tuntilaskutustoiveen kera pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

  Lisätietoja tehtävistä antaa Markku Laak markku.laak@poolia.fi.

  Poolia IT Oy

  Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Sijainti
  Espoo
  Työsuhteen tyyppi
  Määräaikainen
  Ilmoitus jätetty
  05.05.2021
  Viitenumero
  3704490
  Yhteyshenkilö

  Markku Laak

  markku@poolia.fi

  p. +358 20 729 0831